Podravkine-djevojciceTRENERI SURADNICI // Piše Goran Rihtarić
OSVRT NA ZAVRŠNICU PRVENSTVA HRVATSKE ZA DJEVOJČICE

Proteklog tjedna ekipa Podravke 4 od 19. do 22. ožujka sudjelovala je na Završnici PH za djevojčice rođene 2002/2003. godine U umagu. Rezultate smo objavljivali tokom proteklih dana. Iako ove godine nismo ponovili prošlogodišnji visoki plasman među prvih pet ekipa, kontinuitet stalnog sudjelovanja na završnicama PH s najboljim ekipama ostaje. Zauzeli smo 12-o mjesto.

Kratak rezime svega je da, između ostaloga, moramo podići razinu agresivnosti i discipline u igri, pokazati puno više volje i želje te imati pozitivnu sportsku drskost u igri što nam uvelike nedostaje. Iako smo u napadu igrali slabije od očekivanog, ipak smo stvarali prigode i dolazili u situacije za gol, no u nedostatku koncentracije u ključnim trenucima promašili smo previše zicera koji su nas, na žalost, koštali plasmana (plasman u četvrtzavršnicu izmaknuo doslovce u zadnjoj tisućinki utakmice). A kad se tome pridoda loša obrana na čelu sa iznenađujuće lošim reakcijama na golu, onda je priči za dobar rezultat kraj.

No, i takvi kakvi smo bili, bili smo ravnopravni u svim utakmicama (izuzev Sesveta) do samoga kraja. Sa svima smo igrali ravnoprvano. Eh, da smo pogodili samo koji zicer više i obranili samo dvije lopte više, sada bi pričali drugačiju priču.

No, nema plakanja, sliku smo dobili, a sada nam slijedi ispravljanje grešaka i uporan, uporan rad kako bi na kraju i ispunili naš cilj – igranje za prvu ekipu. Ipak, djevojčicama sve pohvale za vladanje, ponašanje što su prikazale u Umagu.

Podravka 4 (golovi u svih šest utakmica)

Lončarić, Behin, Jurić, Šokec 20, Perika 2, Ružić 6, Vuljak 5, Zagrajski, Baltić, Domijan 4, Pavić 2, Ranilović, Jurendić 2, Vrabelj 7, Firšt 34 i Kusak 7.