Rukometašice Podravka Vegete će novu prvenstvenu sezonu otvoriti na domaćem terenu sa Zrinskim iz Čakovca. Na rasporedu je 1. kolo 1. Hrvatske rukometne lige za žene koje će se odigrati u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo u utorak, 14. rujna s početkom u 18.00 sati.

Za klupske je stranice nekoliko riječi uoči otvaranja prvenstvene sezone rekla Nikolina Zadravec. 

U utorak igramo prvu prvenstvenu utakmicu protiv Zrinskog iz Čakovca. Ekipa je to koja se bori svih 60 minuta i moramo ući maksimalno ozbiljno i koncentrirano od prve minute i staviti fokus na nas i sve ono što se dogovorimo s trenerom. Po meni nam je ovo dobra pretpriprema za utakmicu u subotu protiv FTC-a i dobra prilika da radimo na nekim stvarima gdje ima mjesta za napredak. Što se tiče atmosfere odlična je nakon prve pobjede u Ligi prvaka koja nam je dala vjetar u leđa i određenu dozu samopouzdanja. Dat ćemo maksimum jer bodovi moraju ostati u Koprivnici – rekla je Nikolina Zadravec. 

Trener Neven Hrupec također je s nekoliko riječi najavio prvu prvenstvenu utakmicu u novoj sezoni.

Sretni smo što počinje prvenstvo, a na otvorenju Lige prvakinja smo pokazali da smo željni utakmica. Tražit ću maksimalan pristup od cura i zalaganje na terenu. Što se zdravstvenog stanja tiče moramo pričekati još da nam se Lea Franušić potpuno oporavi nakon manje ozljede, a ostatak ekipe je zasad u redu i nadamo se da će tako i ostati – rekao je trener Neven Hrupec uoči Zrinskog. 

Utakmica je na rasporedu u utorak 14. rujna s početkom u 18 sati u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo. Ulaz je slobodan uz ime i prezime koje se ostavlja na ulazu u dvoranu. Ulazi se ponovno kroz glavni ulaz u Gimnaziju kao što je to određeno i za europske utakmice. Potrebno je priložiti valjanu covid potvrdu i potvrditi identitet osobnim ili drugim identifikacijskim dokumentom. Ulaznica za prvenstvene utakmice neće biti, a dozvoljen je ulaz za 400 gledatelja koji moraju imati maske.