Petika i djevojčiceU Ivancu je održan 4. krug 1. HRL za djevojčice rođene 1998. godine i mlađe. U prvoj utakmici Podravka je trebala nastupiti protiv RŠD Bjelovara. Međutim kako se protivnik nije pojavio ubilježena je pobjeda od 10:0 i dva nova boda.

U drugoj utakmici protivnik je bio također iz Bjelovara, ali ŽRK Bjelovar. S obzirom da se protivnik pojavio, utakmica je odigrana, pobjeda od 27:12 i još dva upisana boda.

– Bila je to rutinski odrađena utakmica u kojoj su sve igračice dobile priliku i većina opravdala povjerenje. U prvom poluvremenu nastupila je ”prva” postava i poluvrijeme je završilo 15:1, u nastavku priliku su dobile sve djevojčice i krajnji rezultat je bio 27:12 – izvjestila je trenerica Snježana Petika – Utakmici je nazočan bio i selektor ženske reprezentacije Hrvatske Vladimir Canjuga koji nas je došao pozdraviti i tom prilikom je pohvalio igru djevojčica. Lijepa gesta selektora i poticaj svim djevojčicama da nastave i dalje radom i zalaganjem unapređivati svoju igru.

Do kraja je ostao još jedan krug od dvije utakmice s Osijekom i Đakovom. Podravka se trenutno nalazi na prvom mjestu bez poraza i s velikom pozitivnom razlikom datih i primljenih golova.