Rukometašice Podravke Lino ovog su vikenda u Bjelovaru odigrale 4. krug 1. HMKRL-sjever. Naše rukometašice igrale su dvije utakmice, a upisale su jednu pobjedu i jedan poraz.

Trenerica Đurđica Zečević nije bila zadovoljna igrom svoje ekipe:

Moram priznati da s ovim ishodom utakmica nikako nisam zadovoljna, a vjerojatno su takvog mišljenja i moje djevojke. Tome je prvenstveno razlog poraz od ekipe iz Virovitice na koji, s obzirom na dosadašnje igre i međusobne susrete, nismo računali. Ali kakvu smo igru prikazali više od  poraza (iako minimalnog) nismo ni zavrijedili. Za razliku od prve utakmice (Pitomača), u kojoj je sve manje-više štimalo, u igru protiv Virovitice kao da je ušla neka druga ekipa. Zbunjenost, nesigurnost,  ne vjerovanje u vlastite mogućnosti  tijekom utakmice dovelo je do niza promašaja i tehničkih grešaka i samo zahvaljujući vratarkama nismo doživjeli veći poraz.

Trenerica Zečević smatra da mora još raditi na psihološkom planu sa svojim rukometašicama jer ih očekuje još 5 krugova u ligi. Ipak ona smatra da njena ekipa ima velik potencijal i da uz naporan rad i trening ekipa će podići kvalitetu igre. Treba napomenuti da je Podravka Lino igrala i bez bolesnih Sever,Švenda,Jagustin ,Kovač i Megerle što mi je umanjilo mogućnost rotacije u igri.

Sastav Podravke (golovi zbrojeni):

Međurečan 2, Strugar 7, Đuranek 3, Stručić 12, Crnjak, Hrupec 3, Balaško 3, Čengija, Dedi 4, Perić 8, Smolak 2, Galinec, Besedić 3.

Rezultati:

Podravka- ŽRK Pitomača   29:15

1234 Virovitica –Podravka   19:18