U 2.kolu 1.HRL U13 domaćin je bila ekipa Đurđevca. Odigrane su dvije utakmice, jedna s Đurđevcom gdje su podravkašice upisale minimalan poraz 9:8 i jedna s Radnikom gdje su upisale uvjerljivu pobjedu 32:12.

Đurđevac – Podravka 9 : 8

Kljaić , Kovačić, Ivanček 2, Džinić 4(4), Komar 1, Ristemi, Kovačević, Gašparić, Topalović, Vadla, Sočev, Štefičar, Habek 1, Premec , Bošnjak, Feljak.

Obrana nam je u većem dijelu utakmice izgledala vrlo dobro sa sigurnom Sočev na vratima. U napadu je bilo premalo odlučnosti i opasnosti po protivnički gol, a kada bi i napravili neku šansu u pravilu bi ili promašili dva metra oko gola ili pogodili vratarku Đurđevca. Kada se tome pribroji da smo praktički skoro jedno cijelo poluvrijeme igrali s igračicom manje (18 minuta isključenja), mogli smo proći i puno gore – rekla je trenerica Petika.

U toj utakmici moram istaknuti Habek koja je u 3-4 minute napravila više nego što su poneke igračice uspjele u 40 minuta igre. Čini se da je na igru utjecala i važnost utakmice, ali ako se mislimo izboriti za to treće mjesto na tablici čeka nas još puno takvih utakmica – rekla je Petika.

Igračica prve utakmice bila je vratarka Anđela Sočev.

U drugoj utakmici uvjerljivo su mlade podravkašice slavile protiv Radnika gdje su pokazale raskošniju igru, onakvu kakva ona treba biti da bi se pobjeđivalo.

Podravka – Radnik 32 : 12

Kljaić 3 , Kovačić 3, Ivanček 2, Džinić 4, Komar 4, Ristemi, Kovačević 3, Gašparić, Topalović 4, Vadla, Sočev, Štefičar, Habek 4, Premec 1 , Bošnjak 4, Horvat.

Utakmica s Radnikom je bila ogledni primjer kako smo trebali igrati i sa Đurđevcom. Čvrsto u obrani i vući kontre i polu-kontre i zabijati lake golove – zaključila je trenerica Petika. 

Igračica utakmice s Radnikom bila je Lucija Topalović.

Čestitke ekipi na upisanoj pobjedi s Radnikom i proglašenim pojedinkama.