Petika i Podravka 3U zaostaloj utakmici 18. kola 3. HRL sjever, koja je odigrana u srijedu u Koprivnici, Podravka 3 je svladala ekipu TVIN Trgocentra rezultatom 39:27 (24:14).

Izvještaj trenerice Snježane Petike

Utakmicu smo dobro otvorili i prvo poluvrijeme smo odigrali u visokom tempu koji igračice Tvina nisu mogli pratiti. I po rezultatu prvog poluvremena, 24:14, vidljivo je da nam je napad odlično funkcionirao i zbog toga sam zadovoljna, međutim nisam zadovoljna s angažmanom i igrom u obrani. Primili smo previše golova, od kojih dobar dio ide na dušu naših vratarki, a drugi  dio na neangažiranost obrane. Gošće su dugim (često i predugim) napadima dovodile moje cure u stanje  uspavanosti, a buđenje je često završavalo s loptom u našoj mreži. U drugom poluvremenu uslijedilo je opuštanje mojih igračica  što su gošće koristile i prelako postizale golove.

Utakmica nam je dobro došla za uvježbavanje različitih vrsta obrana, jer za dva tjedna nas čeka završnica prvenstva za djevojčice rođene 1998. i mlađe koje će se igrati u Đurđevcu od 19. do 22. travnja. U utakmici su sve cure dobile svoju minutažu  i većina ih je iskoristila priliku  i upisala se u listu strijelaca. I ovaj put Ivona Mrđen i Iva Papac predvodile su svoju ekipu, svaka s po 7 postignutih golova, a pridružila im se i Magdalena Horvat sa 6 postignutih golova. Uz njih dobru partiju pružile su i Lena Ljubić i Paula Domijan svaka s po 4 postignuta gola. U ekipi gošći najefikasnije su bile Rea Rakošević s 12 i Ella Novosel sa 7 golova. Sljedećeg vikenda očekuje nas gostovanje kod Velikog Trojstva i još jedna provjera pred završnicu.

Trenerica Podravke 3 Snježana Petika

 

UTAKMICA 18. KOLA 3. HRL SJEVER ZA ŽENE 

PODRAVKA 3  – TVIN TRGOCENTAR  2  39:27 (24:14) 

KOPRIVNICA – SD Fran Galović. Suci: Tomislav Dobrinić i Goran Šimunčić  (oba Varaždin). Nadzornik HRS-a: Ratko Budimir (Bjelovar).

PODRAVKA 3: Kosnica, Borac, Vrban; Ljubić 4, Domijan 4, Franjkić, Benotić 1, L. Šenvald  3, Mrđen 7, Hmelina 3, Mag. Horvat 6, Alvir 1, Papac  7, Pavlović 3. TRENERICA: Snježana Petika.

TVIN TRGOCENTAR  2: Bijuk, Foret; Grizelj 1, Adamović, Novosel 7, Milković 2, Ercegovac 4, Kaselj, Rakošević 12, Zoretić 1, Brođanac, Matanči, Kovačević. TRENERICA: Maja Grdić.

SEDMERCI: Podravka 3 – 4 (3), TVIN Trgocentar 2 – 4 (3).

ISKLJUČENJA: Podravka 3 – 2 minute (Benotić), TVIN Trgocentar 2 – 2 minute (Novosel).