Rukometašice Podravke Vegete su u Bjelovaru odigrale prvu pripremnu utakmicu u ovoj sezoni, a prva je utakmica povod i za prve dojmove trenera Ivice Obrvana. Upisale su uvjerljivu pobjedu protiv ekipe iz Bjelovara 38:22.
Prije svega smo htjeli da ovo danas bude jedan dobar trening. Zadovoljan sam određenim stvarima. Naravno da je to sami početak i da možemo i hoćemo u nekim segmentima puno bolje. Sve igračice su igrale osim onih koje su zbog određenih zdravstvenih problema ostale u Koprivnici. Nastavljamo sutra s trenažnim procesom, budući da je ovo sami početak priprema. Napravit ćemo analizu ove utakmice iako je razlika u kvaliteti između ove dvije ekipe velika. Prije svega, utakmica nam je dobro poslužila da se istrčimo i da dobijemo protivnika koji nije svaki dan s nama na treningu nego ekipa s kojom smo odigrali jednu korektnu utakmicu – rekao je trener Ivica Obrvan. 
Rukometni klub Podravka Vegeta : Bešen, Tucaković, Galinec; Mrđen 2, Zadravec 4, Šenvald 3, Popović 3, Barišić 6, Pandža K. 5, Kalaus 7, Pandža A. 5, Kalaus L. 7, Franušić 1, Vuljak 1, Megerle, Kalaus Žulj 1.