Lepeza karata i rukometašica u PodravkiVrlo je prometno od četvrtka u klupskim prostorijama Rukometnog kluba Podravka. Nekoliko sezona stara praksa podjela besplatnih ulaznica, jer građani znaju da se na utakmice Podravke Vegete ulazi slobodno, nastavljena je i u ovoj službenoj sezoni Lige prvakinja i Regionalne lige. Očito je da navijači osjećaju ”ono nešto” i zato ulaznica gotovo da i nema.

U hotelu Podravina podijeljeno je sve što je bilo, a isto tako i na recepciji tvrke Podravka. U petak prije podne rukometašice prve ekipe, Podravke Vegete, došle su, uobičajeno, u Podravku i kod i u restoranu društvene prehrane podijelile su 150 ulaznica.

Iva Pongrac u Podravkinu restoranuJest da se uz ulaznicu dobiva hot dog i ledeni čaj, ali ne vjerujemo da će biti puno onih koji bi došli na utakmicu samo zbog toga. Nešto valjda vrijedi i sudjelovanje jedne koprivničke sportske ekipe u najelitnijem europskom rukometnom natjecanju. A pogotovo stoga što od stručnog vodstva i igračica dolaze pozitivne vibracije i najave krajnjeg zalaganja, do pobjede i prva dva boda u B grupi u utakmici s Krimom. U toj valjda najjačoj skupini Lige prvakinja još su prošlogodišnji finalist LP Györ i rumunjski U Jolidon Cluj iz Cluj Napoce.

A hot dog i čaj te poneka nagradica, što organizira Marketing Podravke, bit će samo dodatni stimulans za jače navijanje.

Slike s podjele karata u Podravki ustupio je Koprivnica.net.