TRENERI SURADNICI // Piše trenerica mlađih uzrasta Đurđica Zečević

Turnir Braća ÐelekovčanProšla nedjelja zaista je bila plodonosan i radostan dan za koprivnički ženski rukomet. Uz fantastičan uspjeh seniorki u Kragujevcu, odlično 1. mjesto kadetkinja na međunarodnom turniru u Kozarskoj Dubici i naša je ekipa, Podravka 3, osvajanjem prvog mjesta na 5. memorijalnom turniru Braća Đelekovčan, dala svoj skromni obol tom uspjehu.

Ove su godine organizatori turnira (RK Koprivnica) u program uključili i natjecanje ženskih ekipa, pa su na turniru, uz nas, sudjelovale još ekipe TVIN Virovitice, Zrinskog i Ivanić Grada. Moje djevojke su nakon pobjeda nad ekipom iz Čakovca (13:5) i Virovitice (14:9) poražene od nama uvijek neugodnih igračica Ivanić Grada rezultatom 10:6, ali s obzirom na pobjedu TVIN-a nad Ivanić Gradom i to nam je bilo dovoljno za osvajanje 1. mjesta zbog najbolje gol razlike.

Nisam previše zabrinuta zbog jednog poraza, jer su nam to bile prve utakmice u ovoj sezoni, a igrale smo i bez naše najbolje igračice iz tog godišta (Tene Petike), koja je bila sa starijim godištem u Dubici. Ako imam kakve zamjerke na igru mojih djevojaka, onda se to odnosi na one za koje znam da mogu više, a to nisu pokazale. Same će znati na koje mislim.
Ekipa je nastupila u sastavu: Vrabec, Kokša 1, Kolar, Galinec, Jandrašić 12, Popović, Brkić 2, Šestak 11, Sikavica, Krstanović, Presek, Petričević 5, Dombaj, Borac, Firšt, Bogdan.

Najboljom igračicom proglašena je Viktorija Šestak, naj-strijelac je Josipa Keselj (TVIN), a vratar Patricia Hren (Ivanić).

Idući vikend sudjelujemo na turniru u Kozarskoj Dubici (igračice godišta 2000/1 i 2002/3) u pokušaju da ponovimo prošlogodišnji rezultat, tj. 1.mjesto.

S velikim zadovoljstvom ispunjavam želju svoje ekipe da u ime svih nas čestitam našim uzorima plasman u Ligu prvakinja.

podravka-koprivnica-turnir