Podravka-4-i-5-treningTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Konačno smo dočekali početak nove natjecateljske sezone za koju se pripremamo, pa ja red da se javimo. Od ove godine radit ću s ekipom djevojčica rođenih 2004. i 2005. koju sam preuzela od njihova dosadašnjeg trenera Branka Krajačića koji je sa njima radio prošle dvije godine.

Uvodnim treninzima smo počeli već 17. kolovoza na prostoru koprivničkog Sajmišta, koristeći toplo ljetno vrijeme, laganim stjecanjem izdržljivosti i snage nakon dugog ljetnog odmora , a od 7. rujna prešli smo na uobičajeni ritam treninga u sportskoj dvorani. Za ovaj uzrast predviđena su četiri treninga tjedno po sat i pol , a ako će se ukazati mogućnost peti termin posvetit će se individualnom radu s pojedinkama. Golmanice će jednom tjedno ”pod svoje” uzeti trener Goran Trajkovski koji radi sa svim golmanicama u klubu..

Broj prisutnih djevojčica u odnosu na prošlu godinu ponešto se smanjio iz razno- raznih razloga, tako da sada treninzima prisustvuje 25 igračica. To su: Filipa Borščak-Matić, Antea Valent, Ivana Halavuk, Klara Švenda, Zoa Sever, Lea Zahirović, Hana Kovač, Tesa Kotaršćak, Ela Skrbinšek, Lorena Dautanec, Larisa Sabolić, Mia Sremec, Anja Smolak, Dunja Međurečan, Ema Balaško, Luna Besedić, Patricia Jagustin, Marta Banek, Lea Hrupec, Lana Strugar, Nika Galinec, Nika Dedi, Rea Posavec, Ema Đuranek, Iva Marija Žganjar.

U ponedjeljak (14. rujna) održan je sastanak s roditeljima djevojčica sa ciljem međusobnog upoznavanja kao i predstavljanja ovogodišnjeg plana i načina rada ekipe.

Što se tiče natjecateljskog dijela, ekipa je prijavljena za natjecanje u Međužupanijskoj rukometnoj ligi za djevojčice tog godišta iz koje tri prvoplasirane ekipe idu na Završnicu Prvenestva Hrvatske.

Toliko za početak od nas iz ekipe Podravka 4, a svima iz naše velike rukometne obitelji želimo puno uspjeha u nastupajućoj sezoni.