Rezultati u grupi:

Podravka- Dugo Selo  16:8

Podravka- Krim      23:21

Podravka – Zamet   17:18

Četvrtfinale:

Podravka- Split  9:11

Za 5. Mjesto:

Podravka- Levalea  25:13

Podravka- Dugo Selo  17:15

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa a pobjednik turnira je ekipa ŽRK „Agroproteinka Sesvete“ koja je u finalu savladala ekipu Lokomotive.

 

Kada upišeš 4 pobjede i 2 poraza ne može se baš reći da si prošao kao“bos po trnju“  ali 5.mjesto ipak ostavlja gorak okus u ustima. Tim više što smo u Sesvete došli kao prošlo godišnji pobjednici turnira.

Počelo je dobro,dvije pobjede u grupi (Dugo Selo,Krim) a onda tijesni poraz s vrlo dobrom ekipom Zameta, koji nam je, kao drugima u grupi još uvijek omogućavao ulazak u polu finale. U četvrtfinalu smo naletjeli na izuzetno motiviranu ekipu Splita i doživjeli zaslužan poraz. Niti mojim djevojkama nije nedostajala želja i htijenje ali jednostavno nije išlo. Nekoliko stativa,tri promašena sedmerca, odlična vratarka protivnica bili su dovoljni za poraz od 3 gola razlike. Preostala je borba za 5. mjesto koje smo potvrdili drugog dana turnira pobjedama protiv Levalee (Nikšić) i Dugog Sela.

Trenerica Đurđica Zečević:

Samo kao činjenicu, na kao opravdanje, spominjem da su Megerle i Stručić igrale sa svega nekoliko treninga nakon duge pauze zbog ozljeda, što se u igri itekako osjetilo . Predbacujem si što sam ih, možda ,još ne opravljene i previše forsirala. Istina je i da nam u našoj ligi mlađih kadetkinja nedostaje jačih utakmica pa se u ogledima s ekipama iz generacijskog  vrha nismo najbolje snašli. Te utakmice su pokazale i neke naše subjektivne slabosti koje ću ostaviti za sebe i svoje cure da ih proanaliziramo i riješimo u idućem dijelu trenažnog ciklusa koji počinje već  7.1. iduće godine. Do tada svim mojim djevojkama iz ekipe PODRAVKA LINO želim da lijepo provedu Božićne i Novogodišnje blagdane ali da se i dobro odmore, jer nas u nastavku očekuje vrlo intenzivan rad.

 

Najljepše želje uz nadolazeće blagdane upućujem njihovim roditeljima, svim svojim kolegama trenerima, svim ostalim djelatnicima našega kluba te naravno navijačima.