Rukometni klub Đurđevac  bio je u nedjelju domaćin rukometnog turnira pod nazivom „Mastering kup 2021“ na kojem su uz domaću ekipu sudjelovale ekipe Podravka 2 Lino, ŽRK 1234 Virovitica i ŽRK Ivanić Grad.

Rukometašice Podravke 2 Lino su u prvoj utakmici igrale protiv donedavnog prvoligaša iz Virovitice te su tijesno izgubile s dva razlike.

Rezultat je mogao biti i povoljniji jer smo krajem prvog poluvremena vodili i sa šest pogodaka razlike, ali sam u nastavku utakmice dala priliku za igru svim prisutnim igračicama što se ipak osjetilo na rezultatu. Konačni rezultat  29:27 za protivnice – rekla je pomoćna trenerica 2. ekipe Đurđica Zečević 

U borbi za 3.mjesto Podravka 2 Lino je pobijedila Ivanić Grad s uvjerljivom razlikom  44:31

Obje utakmice dobro su poslužile kao priprema za nadolazeće natjecanje  u 2. HRL-sjever koja počinje za dva tjedna. Zadovoljna sam prikazanom igrom svih igračica a posebno se istakla Lana Strugar koja je i ponijela nagradu za najboljeg strijelca turnira sa 19 postignutih golova – zaključila je Zečević. 

Pobjednik turnira je ekipa ŽRK 1234 Virovitica koja je za prvo mjesto pobijedila Đurđevac.

Podravka 2 igrala je u sastavu:Strugar,Sever,Žganjar, Međurečan, E. Stručić,Ibrahimpašić, Dedi ,Smolak, Balaško, Megerle, Galinec,