U zadnjem redovnom kolu jesenskog dijela prvenstva ekipa Đurđice Zečević Podravka 2 Lino ugostila je ekipu iz Slavonskog Broda. Počelo je, već uobičajeno, prilično ravnopravno do petnaeste minute (7:6), a zatim se, sa nekoliko golova Buljan, Dedi i Perić, razlika u golovima stalno povećavala do konačnih + 10 u poluvremenu. U tom dijelu utakmice uz efikasan napad i igra u obrani dobro je funkcionirala uz raspoloženu Niku Galinec na golu.

Drugo poluvrijeme bilo je za nijansu slabije, ali i njega je Podravka 2 Lino riješila u svoju korist. Na kraju 41:29 realan je odnos snaga na terenu. Kao i u svim dosadašnjim utakmicama ekipa je pokazala brz i efikasan rukomet uz povremenu smanjenu koncentraciju igre u obrani što rezultira nepotrebno primljenim golovima.

Uz dobru igru „starijih“ Buljan, Zrnić i Škarić istakla su se i „mlađa“ krila (Perić, Strugar, Sever), a posebno veseli odlična igra Nike Dedi. U utorak se igra zaostala utakmica u Bjelovaru protiv istoimene ekipe, a onda nakon još nekoliko treninga i testiranja, slijedi odmor do 4. siječnja 2021. godine kada se nastavlja s radom i pripremama za proljetni dio sezone.

2. HRL Sjever – žene, 11. kolo, 12. prosinac, SD Gimnazije Fran Galović, Koprivnica

Podravka 2 Lino – ŽRK Brod 41-29 (22-12)

Podravka 2 Lino: Megerle 4, Ibrahimpašić, Strugar 5, Đuranek, Stručić, Sever 2, Besedić, Crnjak, Balaško 1, Dedi 5, Zrnić 6, Škarić 4, Perić 5, Buljan 8(4), Švenda 1, Galinec.