45374097 707960312904608 3574922170628833280 n

Domaćin 6. kola 2. HRL sjever za žene bila je ekipa Zeline, Podravka 2 Lino je s ovog gostovanja u Koprivnicu stigla s rezultatom 34:22, poluvrijeme 14:9.

Rezultat je pokazatelj je da nismo ušli baš najbolje u utakmicu, bez obzira što je ekipa Zeline puno iskusnija i trenutačno fizički jača od nas. To moje igračice nisu nikako mogle shvatiti pa su uporno htjele proći kroz tri igračice prilikom čega smo imali puno probijanja i ispadanja lopti. Kada bi i uspjele uputiti udarac na gol u pravilu je to bilo uvijek u istu stranu što je bio lak plijen za odličnu golmanicu Bagavac, koja je bila jedan od velikih razloga ovako velikoj razlici. U prvom poluvremenu smo se čak i uspješno nosili s ekipom Zeline no kada u jednom poluvremenu promašiš šest stopostotnih šansi teško da možeš očekivati da tako iskusna ekipa kao što je Zelina neće to znati iskoristiti. Nažalost u drugom poluvremenu ostali smo i bez Josipe Josipović koju sam ostavila na klupi zbog bolova u ramenu, a kada je bilo očito da bodove iz Zeline nećemo osvojiti dala sam šansu svim igračicama koje manje igraju u ovom rangu natjecanja. Bila je to prilika za stjecanje iskustva u seniorskom rangu za ove mlade igračice. Jedine koje zaslužuju pozitivnu ocjenu na ovoj utakmici su Hannah Vuljak i na momente golmanica Vrabec. Za moju ekipu i vratarku nerješiva enigma bila je igračica Zeline na lijevom krilu Ema Vučić i organizatorica igre Tanja Madžaracpriopćila nam je trenerica Snježana Petika za klupske stranice. 

ZELINA – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 230. Suci: Filip Golub (Čakovec) i Ivan Mališa (Varaždin).

Nadzornik HRS-a: Dragan Hajtić ( Bjelovar ).

ZELINA: Antolić, Mesić, Bagavac; Vukčević 1, Kranjec 4, Puhelek 2, Madžarac 5,Vučić 8, Faletar, Crnoja 1, Mesić, Gojko, Žeželj 1, Nemčić 7, Marković 5.

Trenerica: Anita Dananić.

PODRAVKA 2 LINO: Jurić, Vrabec; Vuljak 3, Sikavica 1, Uremović, Brkić, Jandrašić 3, Perika, Vrabelj 1(1), Josipović 2, Zagrajski, Domijan 3, Firšt 3(1), Beljak 2, Strahija 3, Kolar 1.

Izvještaj: Snježana Petika

Foto: Romana Mihalec