Virovitica je  bila domaćin  6. kruga 1. HKRL, a i ovaj su vikend mlade rukometašice Podravke 2 Lino obilježile s dvije uvjerljive pobjede. Prva utakmica s Bjelovarom bila je uvertira za derbi lige s Tvin Viroviticom. Tijekom cijele utakmice mlade rukometašice Podravke držale su rezultatsku stabilnost koja je dozvoljavala trenerici Snježani Petiki da rotaciju unatoč tome što raspolaže ograničenim brojem igračica. Bez obzira na to trenerica je uspjela sačuvati svježinu pa je tako njena ekipa ostvarila dvije nove pobjede protiv Bjelovara i Tvina. 

BJELOVAR : PODRAVKA 1    17 : 37 ( 7 : 19 )

BJELOVAR: Čermak, Biškup, Tomiša; Horvat, Kržak 3 (1), Habijanec, Jaušić, Rajić 3, Starčević, Dončević 1, Kravaica 2, Pavlić 1, Krmpotić 1, Ravenščak 6, Sučić.

Trener: Ivor Vidaković

PODRAVKA 1: Sremec;  Vuljak 6, Perika, Vrabelj 4, Josipović 5, Zagrajski 2, Domijan 6, Firšt 5 (2), Beljak 3, Strahija 5, Paleka 1.

Trenerica: Snježana Petika

I u drugu utakmicu ulazimo maksimalno koncentrirani na postavljene zadatke u obrani i napadu. Obrana je savršeno funkcionirala i dala nam priliku za veliki broj ˝lakih˝ golova, ali i napad nam je bio vrlo raznolik i šanse smo stvarali, no dosta često bez bodovnog učinka. Nismo dozvoljavali da nas to poljulja već smo i dalje igrali čvrstu obranu  u kojoj nismo dozvoljavali protivnicama previše slobode da kreiraju svoju igru. Uvjerljiva pobjeda je još slađa jer smo je ostvarili unatoč hendikepu zbog izostanka  naše prve i jedine vratarke u tom godištu Jurić koja je zbog gripe bila spriječena nastupati pa nam je gol hrabro branila dvije godine mlađa Mia Sremec i to vrlo dobro – izvijestila je za klupske stranice trenerica Snježana Petika.

Naravno u brzoj igri i kada si prisiljen igrati sa 6-7 igračica cijelu utakmicu mora biti i grešaka, ali su one zanemarive kada igraš hrabro i agresivno do kraja. Čestitke curama na prikazanoj igri i borbenosti koja nas mora krasiti u svim utakmicama koje su pred nama. Bilo vas je lijepo gledati s koliko žara, emocija se borite, bacate za  svaku loptu i kako se veselite svakom zabijenom golu i na kraju pobjedi – zaključila je u svom izvještaju trenerica Petika.

PODRAVKA 1 : TVIN VIROVITICA    28 : 19 ( 12 : 9 )

PODRAVKA 1: Sremec;  Vuljak 8, Perika, Vrabelj 1 (1), Josipović 4, Zagrajski 1, Domijan 8, Firšt 4 (2), Beljak, Strahija 2, Paleka.

Trenerica: Snježana Petika

TVIN VIROVITICA: Mustač, Ištvanović; Lješčak, Tumpić, Prpić 5, Veršec 3 (2), Đukić 2, Bardić 1, Zupčić 3, Medved 2, Blažev, Crnoja, Oršulić, Strusa 3, Dujmović.

Trenerica: Zdenka Premužić