Rukometašice Podravke 2 Lino su u utakmici 16. kola 2.HRL sjever za žene svladale dosad neporaženu, prvoplasiranu ekipu druge lige, Zelinu rezultatom 41:40, poluvrijeme 21:20.

U utakmici s izrazito efikasnom igrom u napadu, ali slabijom obranom ekipa Podravke Lino uzela bodove dosad neporaženoj ekipi Zeline. Već sama činjenica da je pobijeđena daleko iskusnija ekipa, uz to i kandidat za ulazak u 1.ligu, ovu pobjedu naših mladih nada čini još većom. Obje ekipe prezentirale su brzi, napadački rukomet  pri tome manje pažnje poklanjale  igri u obrani, što je rezultiralo pravom golijadom. To je ujedno rezultiralo i slabijoj efikasnoti vratarki. Tijekom utakmice ekipe su se izmijenjivale u vodstvu, ali zadnjih nekoliko minuta pripalo je našoj ekipi. U tom smislu posebno veseli što, iako mlađa i neiskusnija ekipa, nismo pali u koncentraciji i svaki puta smo iznova stizali i prestizali vodstvo protivnica. Sve djevojke zaslužuju   pohvale za iskazanu borbenost i htijenje, ali posebno treba istaknuti  efikasne  Stručić  i Megerle  uz odličnu  pratnju Zrnić i Perić – rekla je trenerica Đurđica Zečević. 

Podravka Lino: Megerle 9,Ibrahimpašić, Strugar 1, Đuranek, Stručić 11, Sever 1, Besedić, Crnjak, Balaško 3, Zrnić 6, Dedi 2, Škarić 1, Smolak, Perić 4, Švenda 3, Galinec