Podravka 2 Lino u subotu je odigrala utakmicu 9. kola 2. HRL sjever. Gostovale su kod ekipe ŽRK Baranja u Belom Manastiru, a bolje su bile domaće rukometašice. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka rezultat je bio 31:30, a na poluvremenu rezultat je bilo 15:16.

Trenerica Đurđica Zečević nakon utakmice:

Svaki je poraz neugodan, a pogotovo  onaj koji dolazi nakon prvog i jedinog vodstva protivnika. U posljednju minutu utakmice ušli smo s neriješenim rezultatom (30:30). Imali smo zadnji napad, a onda tehničkom greškom gubimo loptu i primamo gol. Zbog toga žal, jer smo se tijekom utakmice vrlo dobro nosili s fizički daleko moćnijom ekipom domaćina.

Iako Podravka 2 Lino ima prilično pretrpan raspored utakmica se nije odgađala, ali je nedostajala pomoć igračica koje nastupaju i za Podravka Vegetu, a koje su trenutno na reprezentativnom okupljanju.

Trenerica Zečević zadovoljna je igrom svojih rukometašice, a istaknule su se Crnjak, Perić i Stručić koja se, nažalost,  povrijedila u posljednjim minutama utakmice.

Podravka 2 Lino: Međurečan 1, Vrabelj, Balaško 2,  Strugar 3, Đuranek 2, Stručić 6, Crnjak, Zagrajski 2, Domijan 2, Firšt 3, Dedi 3, Beljak, Strahija, Perić 5, Jagustin 1, Galinec.