U 1.kolu ovogodišnjeg prvenstva u 2.HRL-sjever Podravka 2 Lino je gostovala kod ŽRK Olimpije iz Osijeka. Uz vrlo motiviranog protivnika sastavljenog od nekoliko vrlo iskusnih igračica Podravkine djevojke morale su pokazati jednako tako motiviranu i nadasve borbenu igru kojaje na kraju donijela prve bodove i pobjedu 30:34, poluvrijeme 15:17.

Moram priznati da bi pobjeda bila teško ostvariva bez tri igračice iz prve ekipe: (Jandrašić, Franušić i Popović), koje su svojim iskustvom i snagom pomogle mlađim suigračicama (godište 2002 i ml.) da izbore ovu pobjedu.

Igrom su zadovoljile i sve ostale igračice koje su imale učešće u igri, uz glasnu podršku onih sa klupe, a koje će već danas dobiti svoju priliku u utakmicama 1.HKRL.

Rezultat je tijekom čitave utakmice bio u našu korist, najčešće 4-5 golova razlike , pa je takav ispao i krajnji rezultat. Zadovoljnija sam igrom u drugom poluvremenu, kada su se raspucale vanjske igračice uz  dobru pomoć krilnih igračica i pivota. Igra u obrani bila je nešto lošija što potvrđuje i broj primljenih golova. Za kraj mogu reći da je ovo bila dobra prezentacija Podravkine ekipe iako mogućnosti igračica nisu do kraja iscrpljene – zaključila je trenerica Đurđica Zečević.

Podravka 2-LINO je nastupila u sastavu:

Josipović 5, Popović 2, Strugar, Jandrašić 9,Franušić 9,  Vuljak, Crnjak, Vrabelj, Zagrajski, Domjan 4, Firšt 3, Beljak, Strahija, Perić 2,Paleka, Galinec.

(Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević)