Nakon povratka s priprema kadetske reprezentacije i oporavka nekih od bolesti odigrana je zaostala utakmica 10.kola protiv ekipe ”Baranja” iz Belog Manastira. Iako od početka nije išlo sve glatko poluvrijeme smo završili s pet golova prednosti uglavnom pogocima Strugar i Đelekovčan. U drugom poluvremenu razlika je sve više rasla, a u realizaciju su se uključile i ostale igračice.

Zadnjih 15 minuta utakmice postavu su činile samo igračice 2006-og godišta što se na igri niti malo nije osjetilo već se razlika povećala do konačnih +13 za konačnu pobjedu 41:28.

Sve djevojke zaslužuju pohvale za dobru igru, a prema realizaciji istaknule su se Đelekovčan,Strugar,Megerle i Međurečan – rekla je trenerica Zečević.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostaje još utakmica u Slavonskom Brodu, a onda, nakon kratkih praznika slijede pripreme za nastavak prvenstva.

Podravka 2 Lino : Međurečan 6, Megerle 6, Strugar 7, Miklić 4, Stručić 1, Crnjak, Smiljanec 1, Balaško, Horvat, Domović 1, Javorić, Dedi 4, Rumek 1, Đelekovčan 9, Galinec 1.

Foto:Dražen Pevač

Izvještaj:Đurđica Zečević