U Virovitici je jučer odigrano odgođeno 18. kolo 2.HRL za žene. Virovitica je slavila uz rezultat 31 : 29, poluvrijeme 14 : 16.

Nažalost niti u ovom kolu nismo uspjeli upisati bodove iako smo bili vrlo blizu. U odnosu na utakmicu u prvom dijelu prvenstva Tvin se pojačao sa iskusnom igračicom Đud, dok smo mi u ovoj utakmici igrali oslabljeni. Domijan, Beljak i u prvom dijelu utakmice  zbog ozljede lakta nismo mogli više računati na Josipović. Previše je to izostanaka za našu ekipu za koje nemamo zamjena. Igra nam je na momente bila rastrzana, nepovezana, bez glave i repa, a na momente je bilo lijepih akcija i asistencija. Jedan od razloga takvoj igri je vjerojatno  umor igračica koje su proteklog tjedna imale pripreme reprezentacija, kao i činjenica da nismo imali previše zajedničkih treninga kako bi stigli ponoviti akcije. Ponovno previše primljenih golova u našoj mreži, kao i nedovoljna agresivnost u obrani kod većine igračica bio je razlog za još jednu izgubljenu utakmicu – izvijestila nas je nakon utakmice trenerica Snježana Petika.

1234 VIROVITICA: Mustač, Blažević, I. Biuk; Hrvoić, Jezerčić, Veršec 1, Đud 3, Blažev, Hudoletnjak 15, M. Biuk 3, Medved, Zupčić, Prpić, Deskar 9 (1), Oštrić, Miklić.

Trenerica: Zdenka Premužić

Podravka 2 Lino: Jurić, Martinčić; Josipović 4, Sikavica 2, Uremović, Brkić 1, Vuljak 3, Vrabelj 1 (1), Petika 12 (1), Perika, Zagrajski, Strahija 4, Kolar 2, Paleka.

Trenerica; Snježana Petika