U 15. kolu 2.HRL za žene sjever Podravka 2 Lino je kao gostujuća ekipa na domaćem terenu ugostila Garešnicu i upisali nova dva boda. Rezultat 35:41, poluvrijeme 15:22.

Zbog zauzetosti naše dvorane u prvom dijelu prvenstva zamijenili smo domaćinstva, pa smo tako u ovoj utakmici bile gošće na svome terenu. No to nas nije omelo u našem naumu da osvojimo bodove. Još jedna utakmica s previše primljenih golova u našoj mreži i visokom učinkovitošću u napadu. Garešnica je prijetila, ali nam nije mogla adekvatno parirati. Igrom u obrani sa isturenim igračem na Teni ostavljali su nam mnogo prostora za pivote i ostale igračice koje smo znali iskoristiti, ali ne uvijek s realiziranim šansama. Dosta toga smo zapucali pa smo dolazili u situaciju da nam se razlika smanjila. U takvim situacijama mi bi naprosto ubacili u višu brzinu i stvari vratile na svoje mjesto. S obzirom da rezultat niti u jednom trenutku nije dolazio u pitanje, priliku da zaigraju su dobile sve igračice – izvijestila nas je s utakmice trenerica Snježana Petika.

GAREŠNICA – PODRAVKA 2 LINO 35 : 41 ( 15: 22 )

GAREŠNICA: Malekinušić; Šukman, Miklić 8 (2), Rimac 2, Šalamon 3, V. Santo 3, Udžbinac 6, Kroupa 3, T. Santo, Gerstner 1, Šuler, P. Santo 7, Sikaček 2.

Trener: Neven Santo

PODRAVKA 2 LINO: Jurić, Martinčić; Vuljak 1, Sikavica 2, Brkić 1, Jandrašić 3, Franušić 8, Perika, Vrabelj, Petika 8 (3), Josipović 10, Zagrajski, Domijan, Firšt 3, Strahija 3, Kolar 2.

Trenerica: Snježana Petika