Rukometašice Podravke 2 Lino su upisale nove bodove na gostovanju u Bjelovaru gdje su u 19. kolu 2.HRL sjever svladale domaću ekipu 29:41 , poluvrijeme 11:21.

Bila je to još jedna dobra predstava naših mladih nada koje su već u prvih pet minuta nametnule svoj ritam za vodstvo 1:4. Nisu ispuštale prednost koprivničke rukometašice koje su do sredine prvog dijela imale prednost od šest pogodaka, koja se u nastavku samo povećavala. Pet minuta prije kraja prvog dijela Linice imaju 7:17. Nakon prvih 30 minuta Linice su na odmor otišle s deset pogodaka prednosti i rezultatom 11:21.

Odabranice Nenada Smiljanca su u obrani bile pokretljive, a u napadu kreativne pa se moglo vidjeti dosta atraktivnih poteza, cepelina i proigravanja te su i ovu utakmicu zaključile s više od 40 pogodaka u protivničkoj mjeri i uvjerljivom prednošću 29:41. Trener Nenad Smiljanec pohvalio je igru svih svojih igračica kao i pristup i ozbiljnost. Linice su i dalje druge s 32 boda, samo šest manje od prvoplasirane Virovitice. U redovima ekipe Podravke 2 Lino najviše je pogodaka zabila Megerle ukupno 10, a nakon toga s osam ju slijedi Lea Smiljanec te sa šest Iva Stručić. Bravo za ekipu i za još jednu uvjerljivu pobjedu.

Podravka 2 Lino: Međurečan 4, Megerle 10, Cvelber 2, Miklić 2, Stručić 6, Marijanović, Smiljanec 8, Rumek 2, Horvat, Domović 2,Hrnčić, Javorić 1, Markić, Đelekovčan 4. Trener: Nenad Smiljanec