Djevojčice Podravke 3 (godište 2006. i mlađe) su u nedjelju 29. kolovoza 2021. odigrale turnir ”Đuro Dubenik” u Dugom Selu. Na turniru su uz djevojčice Podravke 3 nastupile i djevojčice domaćina ŽRK Dugo Selo iz Dugog Sela, RK Trešnjevke iz Zagreba i RK Zelina  iz Zeline. Podravkine djevojčice u obje utakmice igraju promjenjivo.

Prva utakmica bila je ogled s ekipom Zeline u kojoj od samog početka pokazuju inicijativu i vode 4 : 0 tijekom cijele utakmice. Održavaju tu prednost te u drugom poluvremenu vode i 6 – 7 razlike, ali do kraja utakmice djevojčice iz Zeline smanjuju prednost te Podravkine djevojčice pobjeđuju 29 : 25.

U svojoj drugoj utakmici turnira Koprivničanke igraju s djevojčicama Trešnjevke iz Zagreba. Zagrepčanke otvaraju utakmicu vodstvom 2 : 1. Podravkašice u ovom ogledu nisu na razini koju su držale u prvoj utakmici, ali do poluvremena ostvaruju prednost od sedam golova i odlaze na odmor rezultatom 17 : 10. Početak drugog poluvremena Trešnjevka radi 5 : 1, Podravkine djevojčice iz minute u minutu nižu tehničke pogreške, a djevojčice iz Zagreba uz silne napore tridesetak sekundi prije kraja postižu pogodak za izjednačenje 27 : 27. U zadnjem napadu Podravkašice šest sekundi do kraja imaju deveterac iz kojeg postižu pobjedonosni 28. gol za konačni ishod utakmice 28 : 27. Pobjedom protiv Trešnjevke djevojčice iz Koprivnice treći puta za redom osvajaju turnir ”Đuro Dubenik” u Dugom Selu.

Čestitke treneru Nenadu Smiljancu i njegovim djevojčicama na još jednom uspjehu na turniru Đuro Dubenik. Želimo im da nas u novoj sezoni razveseljavaju svojim uspjesima i odličnim rezultatima.