Ovog vikenda igračice Podravke 3 (godište 2006. i mlađe) su u SD ”Gimnazije Fran Galović”, Koprivnica nakon dva mjeseca pauze odigrale dvije utakmice. Povod je bio odigravanje 3. koloa HRL U – 16 za djevojke 2004. / 2005. godišta.

Prvu utakmicu mlade Podravkine igračice odlično su otvorile, a do šeste minute rezultat je bio u egalu. Nekoliko brzopletih šuteva naših djevojaka, dvije godine starije Osječanke, brzo su kaznile i otišle na tri gola prednosti. Do sedamnaeste minute prednost raste do velikih sedam pogodaka za gostujuće igračice.

Mlade Koprivničanke su se ubrzo nakon toga probudile te pojačale agresivnost u obrani i disciplinu u napadu. U preostalih osam minuta prvog poluvremena, gostujuće igračice uspjele su ostvariti samo dva pogotka, a domaće igračice na poluvrijeme odlaze s jednim pogotkom minusa.

U drugo poluvrijeme Podravkine igračice ulaze vrlo motivirane i do 38. minute borba na terenu vodila se gol za gol. Koprivničanke više nisu mogle držati ritam s dvije godine starijim djevojkama koje su se rezultatski odvojile te do kraja i pobijedile 34:24.

Druga utakmica s ekipom Darde donosi još više uzbuđenja od prve. Domaće igračice otvaraju utakmicu s 2 : 0 i 3 : 1. Djevojke iz Darde u osmoj minuti okreću rezultat u minimalnu prednost  5 : 4. Podravkašice brzom reakcijom na terenu okreću rezultat u svoju korist.  Iz minute u minutu Koprivničanke dižu kvalitetu igre i sigurno stižu do +3 na poluvremenu uz rezultat 14 : 11.

Početak drugog poluvremena donosi u domaćoj ekipi još jaču i agresivniju obranu, a sve bolja realizacija vidjela se i u napadu što je Podravki 3 dalo prednost od +8, gotovo do samo kraja, kada je malo pala koncentracija i energija koje je i dalje bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu 27 : 23. (Izvijestio: Nenad Smiljanec)