Podravka 3, prvakinje 3. HRL sjever(Piše trener Branko Krajačić)

U prijateljskom ozračju, ekipa Gradine ugostila je Podravku 3 u 21. kolu 3.HRL-e sjever. Pobijedila je Podravka 3 rezultatom 19:46 (7:22). Kako susret nije imao posebnu važnost što se tiče plasmana, ekipe su se uglavnom orijentirale na napad, što je posebno veselilo malobrojno gledalište. 

Atraktivno, s puno trke i ideje u napadu, Podravka 3 je neumoljivo punila mrežu vrlo korektne ekipe domaćina te na kraju ostvarila još jednu visoku pobjedu. Posebna je zanimljivost da su u sastavu Podravke 3, bile samo dvije vanjske igračice (D. i L. Kalaus), ali ni to nije poremetilo ritam igre kao ni konačni rezultat.

Slijedeće 22. kolo Podravka 3 igra u Koprivnici u srijedu 12. svibnja u 19 sati s ekipom Mlinara iz Križevca, što je ujedno i posljednje kolo lige, a Podravka 3 je uvjerljivo prva bez izgubljene utakmice.

UTAKMICA 21. KOLA 3. HRL SJEVER ZA ŽENE

GRADINA PODRAVKA 3 19:46 (7:22)

GRADINA – Školska sportska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Dejan Plentaj (Bjelovar) i Mario Ružić (Virovitica). Nadzornik: Ljerko Ožegović (Bjelovar).

GRADINA: Vučemilović, M. Teri, T. Teri, Ivoš 5, Kovačević 1, Tovarović 6, Ivšić 1, Kaselj, Lukačević 3, Damjankov 3, Krupa, Horvat, Doležal. TRENER: Milan Turkalj.

PODRAVKA 3 : Telic, Markanović, Široki 7, Sabolić, Dukić 5, L. Kalaus 7(1), Zagorščak 8, D. Kalaus 9 (1), Maljak 1, Oremović 9. TRENER: Branko Krajačić

SEDMERCI: Gradina 1(0), Podravka 3 3(2)

ISKLJUČENJA: Gradina 2 minute (Lukačević), Podravka 3 bez isključenja.