Podravka 3TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Početkom tjedna ekipa Podravke 3, djevojčice rođene 2000. godine i mlađe, počela je pripremama za novu sezonu nakon dvomjesečnog odmora, neophodan igračicama tog uzrasta nakon dosta naporne sezone u kojoj je održan 181 trening i odigrano 26 utakmica (24 pobjede i dva poraza).

Prvo okupljanje bilo je na prostoru Sajmišta gdje će nam biti baza idućih 14 dana, uz povremeni relaksirajući izlet na Cerine. Čini mi se da sam na odmor pustila djevojčice, a vratile su mi se djevojke. Sve su malo porasle, ”nabacile” koju kilu tamo gdje treba , i spremne su za rad i učenje rukometa.

Na prvom treningu pojavile su se sve djevojke iz prošle sezone (osim Pauline Jurić koja je prestala) a to su: Petričević, Dombaj, Krstanović, Benić, Vrabec , Brkić, Galinec, Šestak, Popović, Kolar, Kokša, Jandrašić, Sikavica, Križaj, Presek, Bogdan, Kolar, Geci, Firšt i Hudoletnjak.

Nakon dvotjednih vanjskih priprema treninge nastavljamo u sportskoj dvorani Gimnazije. Program pripremnih utakmica i natjecanja utvrdit će se idućih dana.