S kup utakmice Podravke Lino i Podravke VegetePodravka Vegeta odigrala je prvenstvenu utakmicu s Dalmatinkom još u utorak, tako da ovog vikenda nastupaju samo ekipe iz rukometne škole RK Podravke. Danas, u subotu, u 18. sati igraju Podravka 3 i Bjelovar 2.

Utakmica je to 18. kola 3. HRL sjever, a igra se u gimnazijskoj dvorani u Koprivnici. Podravka 3 vodi na tablici, a do kraja prvenstva igra se još pet kola.

 Podravka Lino u 18. kolu 2. HRL sjever gostuje u Vukovaru. Do kraja prvenstva preostalo je još pet kola, Podravka Lino vodi na tablici.

 Parovi 18. kola:
Brod Gymnasium – Petrijevci
Čakovec – Zrinski
Vukovar – Podravka Lino
Pitomaća – TVIN Trgocentar
Natura Agro – Bjelovar
Pan Đakovo – Darda

U Virovitici djevojčice, u Koprivnici mini rukomet
U nedjelju, 3. travnja, s početkom u 10:30 sati TVIN Trgocentar je u Virovitici domaćin 4. kruga turnira 1. HRL za djevojčice ’98. i mlađe. Uz Podravku, koju vodi trenerica Snježana Petika, i TVIN, sudionici turnira su i RSD Bjelovar i ZRK Bjelovar.

U Koprivnici je u subotu u dvorani Srednje škole igran 10. krug turnira u mini rukometu za djevojčice rođene 2000. i mlađe, uz sudjelovanje Podravke 1, Podravke 2, Koke i Zrinskog.

Igra se 23. kolo 1. HRL
Danas, u subotu, na rasporedu su preostale utakmice 1. HRL za žene. Naime, Podravka Vegeta je odigrala utakmicu s Dalmatinkom u utorak, Trešnjevka s Umagom u petak.

Rezultati i parovi:
Podravka Vegeta – Dalmatinka 43:18
Trešnjevka – Umag 30:23
Osijek PSC Opel – Samobor
Arena – Koka
Sesvete Agroproteinka – Zelina
Zamet – Lokomotiva

Podravka Vegeta iduće subote je slobodna, ali u srijedu u Koprivnici igra utakmicu Regionalne lige sa Zaječarom. Početak u 18 sati.