U 4. krugu 1.HMKRL Podravka 3 je u dvije utakmice sa Zrinskim i Kokom upisala 3 boda. Tijesna borba sa Zrinskim pokazala se i u rezultatu koji je na kraju bio 18:18 dok je Podravka svoju dominaciju u rezultatu, ali ne i u igri pokazala protiv Koke uz konačan rezultat 26:19.

Bez obzira na 3 osvojena boda u utakmicama sa izravnim konkurentima za vrh tablice reći ću da nisam zadovoljna. Smatram da moramo i možemo pružiti puno bolju igru no što smo je prikazali u ovim utakmicama. To se naročito odnosi na utakmicu sa Zrinskim. Istina, igrali smo bez Nike Dedi (bolesna), ali to ne može biti razlog za toliko lošiju igru u obrani, a isto tako i u napadu. Za toliko promašenih zicera, penala, ispadanja lopti jednostavno nema opravdanja – izvijestila nas je trenerica Đurđica Zečević koja je nešto zadovoljnija prezentacijom u drugoj utakmici, ali ne potpuno.

Drugu utakmicu dobili smo s +7 golova razlike, ali niti u njoj nismo briljirali, iako je to puno bolje izgledalo. Samo ipak, ne mogu prihvatiti činjenicu da nam jedna igračica, ma kako dobra bila, poentira 10 puta u 40 minuta. Ovaj puta odstupit ću od prakse i spomenuti pojedinke koje su se istaknule. Odlična je bila još uvijek neoporavljena Tena Megerle te uz nju moram spomenuti i Emu Đuranek, Lanu Strugar i Niku Galinec – naglasila je Zečević koja je vidno razočarana ostalim curama koje nisu bile na 100 %. Drage moje curke, krajnje je vrijeme da shvatimo kako u sportu nema „lako ćemo“, da moramo s više srca i emocija braniti boje našeg kluba, a na podu dvorane ostaviti znoj i srce – zaključila je trenerica koja će kroz razgovore nastojati poraditi na problematičnim detaljima iz igre.

Rezultati, sastav i golovi Podravke:

ŽRK Zrinski – RK Podravka 18:18 (9:10)

RK Podravka – ŽRK Koka     26:19 (14:10)

Sremec, Međurečan 1, Jagustin, Đuranek 7, Smolak, Hrupec 1, Švenda 1, Stručić 5, Balaško 1, Galinec, Perić 2, Megerle 15, Crnjak, Strugar 10, Sever 1, Kovač.

Dodajmo i kako je prije prve utakmica upriličena mala svečanost. Direktorica Kluba, Božica Palčić, predala je Niki Dedi plaketu Zajednice športskih  udruga grada Koprivnice, kao nominiranoj za najuspješniju perspektivnu sportašicu Grada, koju Nika nije mogla preuzeti na samom proglašenju.

Nika je u istom tjednu nagradu za najbolju rukometašicu u kategoriji kadetkinja dobila i od RS KC-KŽ županije