I mlade rukometašice Podravke 3 igrale su utakmice 6. kola 1.HKRL, a ovoga puta domaćin je bio ŽRK Tvin iz Virovitice. Upisale su tako nova 3 boda pobjedom protiv Bjelovara i neriješenim rezultatom s domaćom ekipom iako ekipa trenerice Đurđice Zečević u ovom natjecanju nastupa izvan konkurencije. 

Rezultati:

Podravka II – TVIN  24:24

Podravka II – ŽRK Bjelovar  43:14

Tijekom većeg dijela utakmice rezultat se mijenjao u korist jedne ili druge ekipe  da bi završila podjelom bodova. Čak i pod cijenu lošijeg rezultata nisam odustala od uvođenja svih igračica u igru, a protiv kvalitetne ekipe TVINA nije nam išla na ruku ni činjenica da smo igrale s većom loptom ( br.2; propozicije za 1.HRKL) što je zadavalo problema u realizaciji – izvijestila nas je trenerica Zečević te nastavila. U drugoj utakmici postigli smo veliki broj golova prvenstveno zbog dobre igre u obrani te zahvaljujući golovima iz brzih protunapada, koje su uspješno realizirala naša krila. Također su i pivoti i vanjski igrači svojim golovima dali obol visokoj pobjedi – dala je trenerica i komentar druge utakmice.

Još jedno kolo i ovaj dio natjecanja je gotov što znači da će se trenerica Đurđica Zečević sa svojom ekipom okrenuti novim obavezama, a dosad je sa svim postignutim rezultatima jako zadovoljna.

Zadovoljna sam igrom svih svojih igračica koje u ovoj ligi očekuje još samo jedno kolo (3.2.o.g. Varaždin). Već od danas se okrećemo prvenstveno našoj ligi (1.HMKRL) i tempiranju forme za Završnicu PH zaključila je.