Djevojčice Podravke 3 (godište 2006. i mlađe) su u SD Gimnazije Fran Galović u Koprivnici odigrale dvije prijateljske utakmice.U četvrtak 17. rujna igrale su s djevojčicama ŽRK Koka iz
Varaždina, dok su u nedjelju 20. rujna 2020. s ekipom RK Lokomotivom iz Zagreba.

U obje utakmice Podravkine djevojčice su ostvarile pobjedu. Ekipa Koke je pobijeđena rezultatom 21 : 18, a ekipa Lokomotive 20 : 17. U obje utakmicu domaće djevojčice od početka su imale laganu prednost. U utakmici s Kokom u početku se igralo gol za gol, da bi na poluvremenu imale gol prednosti 10 : 9. U drugom poluvremenu Koprivničanke uspijevaju držati prednost od 2 do 3 gola razlike do kraja susreta i pobjeđuju 21 : 18.

Za razliku od utakmice s Kokom, s Lokomotivom se puno više griješilo. Koprivnička ekipa u posljednjih šes minuta prvog poluvremena postiže u četiri gola u nizu i radi osjetnu prednost s kojom odlazi na odmor (12-8). U drugom dijelu igračice Lokomotive pokušale su uhvatiti priključak no mlade Podravkašice to nisu dozvolile te su pobijedile s 20-17.  Veseli podatak da je Podravka 3 pobijedila jednu od najkvalitetnijih ekipa Hrvatske u ovom uzrastu.

PODRAVKA 4

Djevojčice Podravke 4 (2008. i mlađe) za vikend su u dvorani Gimnazije Fran Galović ugostile vršnjakinje iz Zagreba. Ekipe Podravke 1 i 2 odigrale su prijateljske utakmice s ekipom Lokomotive. U obje utakmice gošće su bile bolje. Utakmice su treneru poslužile da vidi gdje se trenutno nalazi domaća ekipa u radu u odnosu na trenutno bolju ekipu Lokomotive.

Rezultati
Rk Podravka 1 – Rk Lokomotiva 9:19 (5:8)
Rk Lokomotiva – Rk Podravka 2 16:8 (7:5)