Podravka 4 prvi trening 2016.PRIPREMILA: Đurđica Zečević, trenerica

Okupljanje ekipe djevojčica rođenih 2004. godine (12-godišnjakinje) i mlađih u utorak 16. kolovoza značilo je da je ljetni odmor završio i da su počele pripreme za novu natjecateljsku sezonu. Dvomjesečna stanka bila je dovoljna da se organizam odmori od sportskih aktivnosti u prošloj sezoni i da se krene u novi ciklus treninga i natjecanja.

Za prvih 15 treninga (do početka nastave 5. rujna) odabrali smo vanjske terena koprivničkog Sajmišta i Srednje škole, a zatim prelazimo u sportsku dvoranu prema napravljenom rasporedu.

Prvom treningu prisustvovale su: Borščak-Matić, Valent, Halavuk, Sever, Votuc, Čengija, Skrbinšek, Međurečan, Jagustin, Hrupec, Strugar, Galinec, Dedi, Posavec, Đuranek, Žganjar i Balaško, a nedostajale su Švenda, Kovač, Sremec , Smolak i Besedić, koje su opravdale izostanke i priključiti će se ovoga tjedna.

Podravka 4 prvi trening 2016.Trening je prošao u nešto ležernijem tonu, jer imalo se što za pričati nakon dugog toplog ljeta. Od priče gdje je tko bio, što je radio, s kim se družio, prepričavanja dogodovština, pa do međusobnog ”mjerenja” i ”vaganja”. A neke su djevojčice, onako od oka, lijepo porasle i ojačale. Bilo je pohvala kako nisu samo ”plandovale” već povremeno trčale, radile sklekove i trbušnjake.

Bravo, prave savjesne sportašice. No, sve te priče i zafrkancije obavljane su tijekom nizanja krugova oko Sajmišta , vježbi istezanja i snage. Lagano za početak, a onda sve dalje, svakodnevno, prema programu i planu.