Djevojčice Podravke 4 su zajedničkim druženjem u prostorima kluba završile još jednu uspješnu sezonu. Pridružila im se i direktorica Božica Palčić pa su se uz pizzu i grickalice te sokove prisjetile natjecanja i prijateljskih utakmica kojih je ove sezone bilo 51. Nastupile su u dvije lige, HRLD 2006. i mlađe, u kojoj su odigrale devet utakmica te ostvarile osam pobjeda i jedan neriješen rezultat, a zbog malog broja utakmica u navedenoj ligi, nastupile su i u MŽL Zagrebačkog rukometnog saveza te od 21 odigrane utakmice ostvarile 18 pobjeda, tri poraza i jedan neriješen rezultat.

Uz ove dvije lige, nastupile su na dva turnira na kojima su odigrale devet utakmica te zabilježile šest pobjeda i tri poraza. Na Lino turniru odigranom u Koprivnici osvojile su drugo mjesto, a na Božićnom turniru u Sevetama šesto mjesto. Uz prvenstvene i turnirske utakmice odigrane su tri prijateljske, s Tvinom, RŠD Bjelovarom i Zrinskim iz Čakovca, u kojima su  ostvarile dvije pobjede i jedan poraz. U obje lige djevojčice su pokazale odličnu igru i rezultate. U MŽL osvojile su četvrto mjesto, dok su u HRLD regije Sjever bile prve i ostvarile plasman na Završnicu PH za djevojčice ”A” rođene 2006. / 2007. godine. Bez obzira na poteškoće i probleme koji su se pojavili na Završnici PH, osvojile su peto mjesto. Ostvarenim rezultatima djevojčice Podravke 4 su i ove godine u vrhu Hrvatske u svojem godištu, no više veseli činjenica da se naučeno na treninzima sve više primjenjuje na utakmicama. Djevojčice koje su u sezoni 2018./2019. činile sastav Podravke 4 su Ena Cvelber, Deona Pribanić, Lana Perić, Magdalena Rumek, Antonela Jazbec, Dora Horvat, Patricia Kovač, Nina Kovačević, Hana Kobor, Tara Đelekovčan, Tara Tetec, Antea Marijanović, Petra Djurdja, Stella Pintarić, Lana Hrnčić, Lorena Maronić, Petra Canjuga, Gabriela Domović, Rajna Šambar, Ana – Marija De Conti, Lucija Horvat, Nika Novak, Lea Smiljanec, Lara Zvonar, Dorotea Beruta, Inga Glavina, Melani Manojlović, Chiara Markić i Elena Šadek.

Svima njima trener Nenad Smiljanec poželio je da se odmore od treninga i školskih obaveza te da sredinom kolovoza  spremno krenu u novu rukometnu sezonu, a njegove igračice su ga razveselile i prigodnim poklonom. (Foto i izvještaj: Nenad Smiljanec)