Djevojcice-18-1-2015TRENERI SURADNICI: Piše Goran Rihtarić
U nedjelju je u Koprivnici odigran odgođeni 4. krug 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige sjever (1. HMKRL) u kojem je ekipa Podravke 4 igrala protiv ŽRK Osijek i izgubila rezultatom 28:20.

Bila je to prava prvenstvena utakmica s puno lijepih poteza na obje strane, a pobjedu je uzela odlična ekipa iz Osijeka. Ipak su starije, iskusnije, fizički jače i na kraju krajeva bolje od naše mlade ekipe koja je pokazala da se na njih itekako mora računati u budućnosti. Iako bez pet vrlo važnih igračica, djevojčice su prikazale maštovitu igru s puno lijepih proigravanja na crtu, s prekrasnim golovima iz vanjskih pozicija, a bilo je tu i odličnih obrana golmanica.

Čestitao bih svim djevojčicama na hrabroj i požrtvovnoj utakmici koja nam može biti samo od koristi. Želju i hrabrost imamo, a do snage, samim time i koncentracije i preciznosti za borbu sa starijim generacijama, doći ćemo postupno. Treba ustrajati u poštenom i veselom pristupu treningu, utakmici i to je jedini ispravni put, put vašeg rukometnog uspjeha i veselja. Bravo cure, baš ste me razveselile, a nadam se i vašu najvjerniju potporu u gledalištu, vaše roditelje.

ŽRK Osijek – Podravka II 28:20 (15:9)

Lončarić, Nemec, Jurić, Vuljak 1, Baltić, Sermek, Zagrajski 1, Ranilović 3, Jurendić 2, Vrabelj 2, Firšt 8, Kusak, Pavić i Bebek 3.

P.S. VELIKE ČESTITKE EKIPI PODRAVKE 3 KOJA SE KVALIFICIRALA NA ZAVRŠNICU PH. CURE, DRŽIMO PALČEVE I NAVIJAMO ZA VAS. UŽIVAJTE I POBJEĐUJTE.