Djevojčice Podravke 4 su ovog vikenda odigrale dvije utakmice Lige za prvaka MŽRL za djevojčice ”A” godišta 2006. /2007. u SD OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima. Protivnice su im bile ŽRK Zelina iz Zeline i ŽRK Koka iz Varaždina. Koprivničanke su ostvarile polovičan uspjeh.

U prvoj utakmici protiv ŽRK Zeline, Podravkine djevojčice su djelovale kao da još uvijek spavaju ”zimski san”. Od samog početka bile su nepokretljive u obrani što su djevojčice iz Zeline s lakoćom koristile, dok su u napadu postizale golove kao na tekućoj vrpci. Takva igra jedne i druge ekipe rezultirala je igrom gol za gol do pred kraj prvog poluvremena, kada Podravkine djevojčice promašuju nekoliko ”zicera”, a Zelina postiže tri pogotka u nizu te završava poluvrijeme 18 : 15 u svoju korist.

U drugom dijelu koprivničke djevojčice nisu uspjele puno popraviti obranu, ali uspijevaju smanjiti na 21 : 22 te pred  kraj na 29 : 30. Međutim, ekipa Zeline je u zadnjim trenucima utakmice koncentriranija, postiže dva pogotka i zasluženo pobjeđuje 32 : 29.

Druga utakmica s Kokom iz Varaždina je jedna druga priča. Stiglo je proljeće, a s njim je završio i ”zimski san” koprivničkih djevojčica. Od samog početka Podravkašice pokazuju svoju prepoznatljivu igru te u startu vode s 5 : 2, 6 : 3 i do poluvremena drže prednost za vodstvo 11 : 7. U drugom poluvremenu nastavljaju u istom ritmu te utakmicu završavaju pobjedom s visokih 23 : 13.

Izvještaj: Nenad Smiljanec