Turn iVT 1TRENERI SURADNICI // Piše Nenad Smiljanec

RK Podravka odazvala se pozivu na sudjelovanje jedne ekipe Podravke 5 na 1. memorijalnom turniru u mini rukometu Vilima Tičića u Virovitici. Organizator je ograničio mogućnost dolaska na turnir na samo jednu ekipe iz Koprivnice, tako da je desetak djevojčica, iako su treninzi službeno završili, imalo još nekoliko pripremnih treninga za turnir.

Memorijalni turnir u mini rukometu Vilima Tičića odigran je u subotu 25. srpnja, a sudjelovalo je šest ekipa djevojčica rođenih 2006. i kasnije i to TVIN 1, TVIN 2, TVIN 3 iz Virovitice, zatim Slatina, Zrinski Čakovec i Podravka 5. Djevojčice Podravke 5 u pet su odigranih utakmica ostvarile sve pobjede i time osvojile prvo mjesto.

Turnir-Ticic-3Ovo je prvo sudjelovanje djevojčica rođenih 2006. i kasnije na službenom turniru, pa je sreća zbog osvojenog prvog mjesta, pehara i zlatnih medalja, a sve bez izgubljenog boda, bila neizmjerna. Zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na turniru još je veće, kada se uzme u obzir da pojedine ekipe imaju iza sebe dvije do tri sezone rada, a ekipa RK Podravke 5 samo jednu.

Turnir-Ticic-2Ostvareni rezultati:

Podravka 5 – Slatina 10:9
Podravka 5 – TVIN 2 5:3
Podravka 5 – TVIN 1 5:3
Podravka 5 – Zrinski 7:3
Podravka 5 – TVIN 311:2

Konačni poredak:

1. Podravka
2. Slatina
3. Tvin 1
4. Zrinski
5. Tvin 2
6. Tvin 3