U subotu je odigrano zadnje kolo Međužupanijske mini rukometne lige U9 za našu Regiju. Podravka je bila domaćin ovog zadnjeg kola. Djevojčice su pokazale velik napredak kako u igri tako i u rezultatima koji su najbolji dosad. Rezultat i dalje nije primaran u ovoj fazi već je važno da djevojčice kroz ove turnire nauče nešto novo, druže se, uvježbavaju naučeno i da uživaju u rukometnoj igri.
Zadovoljna sam s djevojčicama i igrom na domaćem terenu. Vidim da napreduju i drago mi je da smo na ovaj način zaokružili našu sezonu. Još nas puno toga očekuje i veselim se novim treninzima i svim sportskim trenucima koje ćemo proživjeti zajedno. Zahvalila bih se našim mladim rukometašicama koje su nam pomogle na današnjem turniru i odsudile 29 utakmica na pravom malom sportskom događaju na kojem je sudjelovalo stotinjak djevojčica iz Križevaca, Virovitice, Velikog Trojstva, Bjelovara, Đurđevca i Pitomače.
Djevojke koje su sudile bile su Anja Milivojević, Ana Adžaga, Vanessa Lengelić, Katja Napan, Klara Jakupanec i Katja Gregurić. Bravo za sve!