Visoki skok u obrani Milanović Litre // Foto Ivo Čičin-MašanskerU drugoj ujtakmici 2. kola Bepova turnira Krim Mercator je bez problema pobijedio Podravku Vegetu i osvojio prva dva boda. Podravka Vegeta – Krim Mercator 23:30 (11:15). Na početku bi rezultat bio ravnomjerniji da nisu promašđena dva sedmerca, ali i usprkos tome Podravka se držala. No, onda je došla do izražaja bolja ekipiranost Krima, u kojem je glavni ton igri davala Tamara Mavsar, koja je postigla ukupno 13 pogodaka.

Obrana Podravke Vegete nije bila dobra, ali niti napad, uz slabo korštenje igračica na crti, pa je konačni rezultat od 23:30 i stvarni odraz trenutnih snaga slovenskih i hrvatgskih prvakinja. Kod Podravke Vegete igra je bila usporena u odnosu na viđeno u prvoj utakmici s Budućnosti, a isto tako i u odnosu na ono što je prikazano na dva turnira u Mađarskoj. Očito da se forma stječe u valovima.

Penetić uskače u Podravkin prostor // Foto Ivo Čičin-MašanskerDRUGA UTAKMICA 2. KOLA 8. BEPOVA TURNIRA
PODRAVKA VEGETA – KRIM MERCATOR 23:30 (11:15)
KOPRIVNICA – Gimnazijska sportska dvorana. Gledatelja:300. Sutkinje: Branka Marić i Zorica Mašić (obje Srbija).
PODRAVKA VEGETA: Jukić (-+0), Kapitanović (6+0), Milenković (4+0); Čović, Gavranić, Pongrac 3, Šenvald, Havić, Živković 5, Vukojević 3, Nemaškalo 1, Milanović Litre 1, Dragišić 1, Vidak 3, Trifunović 1, Poljak 5(4). TRENER: Goran Mrđen.
KRIM MERCATOR: Stefanišin, Marinček, Tolnai (3+2); Piedade 4, Wörz 3, Mavsar 13(3), Bulatović, Lazović 4, Torstensson, Zulić 1, Irman 2, Penezić 2, Krpež, Zrnec, Vizitiu 1. TRENER: Tone Tiselj.
SEDMERCI: Podravka Vegeta 6(4), Krim Mercator 3(3).
ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 2 minute (Čović).
CRVENI KARTON: Čović 51′ – grubi prekršaj.