Lopta neće mirovati: s utakmice Lino - Zrinski // Foto Ivo Čičin-MašanskerU zadnjem kolu 2. HRL sjever Podravka Lino pobijedila je u Ivancu: ŽRK Ivanec – Podravka Lino 24:33 (11:17). Tako su mlade Koprivničanke zauzele drugo mjesto u ligi iza prvakinja Zrinskog iz Čakovca. Podravka Lino je u 18 kola pobijedila 14 puta (osvojeno 28 bodova), a četiri puta je izgubila. Gol-razlika je 582:437, za sve nedostižnih plus 145.

Nakon završetka natjecanja u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi sjever sada slijede pripreme za polufinale kupa sa zagrebačkom Lokomotivom u Novigradu, a o paralelno se odvija i završnica kadetskog prvenstva Hrvatske, na kojem sudjeluje i Podravka, u kojoj je većina igračica iz Podravke Lino. Sezona, dakle, nije završila.

TRENERI SURADNICI // Piše Branko Krajačić

Podravka Lino u posljednjem kolu lige gostovao je u Ivancu i očekivano slavio s visokih 33:24, dominirajući od prve minute, a za uvjerljivu pobjedu nije im ni trebalo previše truda. Bila je ovo utakmica u kojoj su sve igračice dobile podjednaku minutažu, a osnovni cilj bio je sačuvati igračice za predstojeće obveze, državno prvenstvo kadetkinja i završnicu kupa.

Posljednje kolo i gostovanje u Ivancu bilo je čisto izvršavanje obaveze. Uz učestale rotacije igračica, nisam tražio rezultat pod svaku cijenu, a uzimajući u obzir razliku u kvaliteti, znao sam da ćemo bez većih problema upisati nove bodove. Cilj utakmice bio je ostvariti povoljan rezultat sa što manje potrošnje i uloženog truda. Uglavnom, revijalna predstava u kojoj su Linice na trenutke igrale dobro, ali ukupno gledajući, ispod svojih mogućnosti.

PRVENSTVENA UTAKMICA 18. KOLA 2. HRL-e SJEVER

IVANEC- PODRAVKA LINO 24:33 (11:17)

IVANEC – Sportska dvorana Srednje škole. Gledatelja 50. Suci: Matija Cingesar (Varaždin) i Mario Mraz (Trnovec Bartolovečki). Nadzornik: Milorad Jeftić (Varaždin).

IVANEC: Grđan, Sever 4, Geček, Rudnički 4(1), Šlopar 10(3), Jug 4, Marković, Antekolović-Gradiček, Kolarić 2. TRENER: Višnja Surjak.

PODRAVKA LINO: Markanović, Krmpotić; Slivar 2, Mikolčić 1, Pejak, Bogdanović 3(1), Božić 3, Polančec, Zagorščak 1, Šenvald, L. Kalaus 5, D. Kalaus 4, Dušak 4(1), M. Oremović 5(1), Maljak 2, A. Oremović 3.TRENER: Branko Krajačić.

SEDMERCI: Ivanec 5(4), Podravka Lino 3(3).

ISKLJUČENJA: Ivanec 4 minute (Rudnički, Šlopar) Podravka Lino 4 minute (Dušak, Oremović).