S utakmice Podravka Lino - Petrijevci // Foto www.rk.podravka.hrU 9. kolu 2. HRL sjever, zapravo u derbiju kola, Podravka Lino i Petrijevci odigrali su večeras, u subotu, neriješeno 31:31 (14:15).

Utakmica u kojoj su obje ekipe imale svoju šansu, a nisu je iskoristile, pa je i neodlučan rezultat najpošteniji ishod utakmice. Iako se radilo o suparnicama iz gornjeg dijela tablice (treće i pete), obje su ekipe pokazale osrednji rukomet s previše promašaja i nervoze, posebno u fazi napada. Važnost utakmice u kojoj su gošće tražile bodove da bi zadržale priključak za prvoplasiranim Osijekom a sa druge strane želja Linica da smanje bodovni zaostatak za prve tri ekipe, bitno je utjecala na nešto lošiju predstavu.

– Rezultatski gledano neriješen rezultat s Petrijevcima nije loš ali osobno nisam zadovoljan današnjim nastupom. Istina imali smo problema oko sastava jer je dio igračica izostao zbog reprezentativnih nastupa, a drugi zbog bolesti, no ostatak ekipe u cijelosti je pokazao dosta slabosti, kako u fazi napada, tako i u obrambenim zadaćama. Možda ću se ponoviti vezano za dob ekipe, oscilacije ovakve naravi nisu nikakva novost i nažalost, kod mladih ekipa često se događaju ovakvi padovi u igri. Ovo je za nas vrijeme odrastanja, istina dosta stresno, jer analizirajući dosadašnji dio sezone, ostvarili smo polovičan uspjeh i to: 4 pobjede, 2 neriješena ishoda i 3 izgubljene utakmice od toga 2 sa jednim golom razlike. Ostaje nam još dva kola do kraja prvog dijela sezone, a nadam se da ćemo stabilizirati ekipu i za kraj ostvariti povoljan rezultat – rekao je trener Branko Krajačić.

Branko Krajačić širi ruke // Foto www.rk-podravka.hrDanas, u nedjelju (20. studenoga) igra se 2. krug 1. HMKRL-e u Bjelovaru, protiv ŽRK Bjelovar i ŠRD Bjelovar. U srijedu Podravka Lino igra kup utakmicu u Križevcima s RK Mlinarom, a dan iza od 24. do 26. studenog a okuplja se mlađe-kadetska reprezentacija u Sesvetama, u koju je pozvano pet igračica dok su dvije na rezervnom spisku. Povratak je 26. studenog, a već 27. krećemo put Vukovara, na utakmicu 10. kola 2.HRL-e.

Za mlade kategorije ovo je više nego naporno!

UTAKMICA 9. KOLA 2. HRL SJEVER

PODRAVKA LINO – PETRIJEVCI 31:31 (14:15)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 30. Suci: Silvio Mucko i Luka Šipoš (oba Varaždin). Nadzornik HRS-a: Mišo Dobranić (Čakovec).

S utakmice Podravka Lino - Petrijevci // Foto www.rk-podravka.hrPODRAVKA LINO: Horvat, Krmpotić; Valent 1, Tvorić 7(2), Slivar 4, Pejak, S. Šenvald 5(1), Bogdanović 2, Gvoić 4, Zagorščak, Gložinić, L. Kalaus 6, D. Kalaus, Dušak 1(1), Široki 1. TRENER: Brakno Krajačić.

PETRIJEVCI: Rebrina; Ravlić 4(3), Antolović 5, Tabak, Ivanković 8(4), Zelić 2, Tukara, Aurelio, Lučenić, Crnobrnja 4, Koški 8. TRENER: Tihomir Koški.

SEDMERCI: Podravka Lino 5(4), Petrijevci 7(7).

ISKLJUČENJA: Podravka Lino 8 minuta (Zagošrčak 2+2, S. Šenvald, Valent po 2), Petrijevci 0 minuta.