Podravka Lino, ilustracijaU finalnoj utakmici rukometnog kupa za žene, što je u organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije odigrana u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca u Križevcima, Podravka Lino očekivano je svladala križevački Mlinar sa 47:27 (23:10) i na taj način i ove godine postala pobjednikom županijskog kupa.  Podravka Lino se tako uključila u daljnje kup-natjecanje na području Hrvatske.

Kao što se i očekivalo, igračice Podravke Lino pobjednice su Županijskog kupa. Linice su u potpunosti opravdale ulogu favorita i zabilježile visoku pobjedu. Posebno treba naglasiti da je utakmica odigrana u jednom vrlo fer i prijateljskom tonu, a gledateljstvo može biti zadovoljno, jer je imalo priliku vidjeti solidnu rukometnu predstavu i reviju pogodaka. Obje ekipe primile su medalje za plasman, a prijelazni je pehar ostao u vitrinama Linica.

FINALE KUPA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

MLINAR  – PODRAVKA LINO 27:47 (10:23)

KRIŽEVCI – Dvorana OŠ Ljudevit Modec. Gledatelja 100. Suci: Lorena Jurenec i Maja Vajdić (Koprivnica). Nadzornik: Vladimir Jurenec (Koprivnica).

MLINAR: Pavliček, Jakopović 1, Deković 3, Antolić 5, Stojanovska 2, Miklečić, Grbus 8(4), Nemčić, Blažun 6, Vujić 1, Čikulin, Šimonek 1. TRENER: Dario Sokač.

PODRAVKA LINO: Krmpotić, Slivar 7, Karlovčan 1, Mikolčić 6, Pejak, Franjkić 1, Bogdanović, Polančec 1, Zagorščak 9, Hmelina, L. Kalaus 8, D. Kalaus 4, M. Oremović 4, Maljak 2, A. Oremović 4. TRENER: Branko Krajačić.

SEDMERCI: Mlinar 6(4), Podravka Lino -.

ISKLJUČENJA: Mlinar 2 minute (Čikulin), Podravka Lino 4 minute (L. Kalaus, Pejak).