Prozivkom i prvim treningom Podravka Lino je na čelu s trenericom Snježanom Petikom počela s pripremama za novu natjecateljsku sezonu. Dvadeset mladih igračica je na svježem zraku, kod dobro znane trim staze u Crnoj gori, jedva dočekalo prvi trening nakon ljetne pauze, a trenerica im se uoči treninga obratila i naglasila što od njih očekuje u novoj sezoni.

Nadam se da ste se odmorile, da ste pune elana i želje te da ćemo dobro raditi ovu godinu. Od vas očekujem rad, angažiranost i borbenost, a sve ostalo će doći samo od sebeporučila je Snježana Petika.

Treninzi će se održavati svaki dan, ali osim njih važne su i utakmice.

– Vrlo nam je važno da oba godišta 2002. i 2000. igraju što više utakmica pa ćemo nastojati otići na što više turnira gdje mogu igrati i jedne i druge. Starije Linice imaju nešto više utakmica pred sobom jer igraju i svoju državnu ligu gdje ćemo težiti još boljim rezultatimakazala je trenerica Petika.

Preko ljeta su cure iz podmlatka dobile i predpripreme koje su bile ‘mala domaća zadaća’, a koliko su ih pod praznicima uistinu odrađivale vidjet će se u narednom razdoblju kako će treninzi postajati intenzivniji.

Iznimno mi je drago što su to i dalje cure koje na rukomet dolaze iz ljubavi pa im ne mogu zamjeriti ako se do kraja nisu držale zadanog programa, ali sve ćemo mi to polako nadoknaditi zaključila je sa osmijehom Snježana Petika.

 20180813 180533 2