Ekipa Podravka Lino ove je subote u Pitomači odigrala 13. kolo 2. HRL za žene – sjever protiv ekipe ŽRK Pitomača. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka rezultat je bio ŽRK Pitomača 36, Podravka Lino 46 dok je na poluvremenu rezultat bio 16:25.

Pobjeda nad ekipom Pitomače  ostvarena  je gotovo bez ikakve rezultatske neizvjesnosti što i sam rezultat dovoljno sugerira. Iz ukupnog zbroja postignutih golova vidljivo je da su obje ekipe više pažnje posvetile brzoj realizaciji u napadu, a manje igri u obrani.  Svoj doprinos rezultatu  dale su prvotimke Elena Popović i Lea Franušić, koje su vrlo angažirano vodile mlađe suigračice do visoke pobjede.

Trenericu Đurđicu Zečević veseli činjenica da se u listu strijelaca upisalo 12 igračica. Valja spomenuti da su u ekipi Pitomače vrlo zapaženu igru pružile nekadašnje igračice našeg kluba Božić (sada Matić), Brkić, Domljan i Krstanović.

Podravka Lino: Josipović 1, Popović 2, Strugar, Sever 3, Franušić 13 (3), Vuljak 5, Crnjak, Vrabelj 2, Balaško 3, Firšt 3, Dedi, Beljak 7, Megerle 2, Strahija, Perić 5.

 

Nakon odigranih 13. kola u 2. HRL za žene Podravka Lino nalazi se na trećem mjestu ljestvice s 19 bodova dok je ispred njih Olimpia sa samo bodom više, a na prvom mjestu je Zelina s 24 boda.

 

Slika: Arhiva RK Podravka