U Bjelovaru se ovog vikenda igrao 6. krug 1. HKRL. Podravka Lino nastupala je s dvije ekipe, Podravkom 1 i Podravkom 2 koja se natjecala izvan konkurencije. Doma su se vratile s tri pobjede i jednim porazom.

Trenerica Đurđica Zečević zadovoljna je rezultatom:

Tri pobjede i jedan poraz razlog su za potpuno zadovoljstvo. To tim više što sam zbog povreda i manjih zdravstvenih tegoba jedva nekako „skrpala“ sastave za obje ekipe.

Podravka 1 odradila je svoje utakmice kako i dolikuje vodećoj ekipi lige, a Podravka 2 (mlađe kadetkinje) pobjedom nad Bjelovarom i niskim porazom od vrlo dobrih Čakovčanki potpuno je opravdala svrhu igranja u natjecanju „starijih“ kolegica.

Trenerica je zadovoljna igrom svih igračica, a realizacijom su se istakle Beljak, Vuljak, Stručić ,Perić i Firšt dok su u Podravki 2 igrom odskakale Međurečan, Švenda i Sever.

S obzirom na to da su u zadnjem, 7. kolu, slobodne curama preostaje odigrati odgođeno 5.kolo u Koprivnici protiv Darde i Osijeka, a datumi utakmica još nisu utvrđeni.

Nadam se da dobrim igrama  i u tim utakmica ,kako bi Ligu završili  kao prvaci Regije Sjever (Podravka 1) uz vrlo dobar plasman Podravke 2 – rekla je trenerica Zečević.

Od 5.-8. ožujka Podravku 2 čeka Završnica PH za kadetkinje tako da u preostalom vremenu uglavnom “brusi” formu za to natjecanje uz odigravanje utakmica 2.HRL i 1.HMKRL.

Sastavi ekipa (golovi zbrojeni):

Podravka 1: Strugar 5,Stručić 8,Vuljak 8, Vrabelj 1, Balaško 2, Zagrajski 2, Firšt 8, Dadi 3, Beljak 9, Strahija 1, Perić 9, Galinec

Podravka 2: Međurečan 10, Đuranek 6, Sever 9, Crnjak, Čengija, Besedić 2, Žganjar, Švenda 6, Jagustin 5

 

Rezultati:

Podravka 1 : ŽRK Bjelovar  33:19

Podravka 1 : ŽRK Zrinski     23:18

Podravka 2 : ŽRK Zrinski 20:24

Podravka 2 : ŽRK Bjelovar  20:13