Lino Petrijevci, ilustracijaLakše od očekivanog, Linice su odradile 20. kolo i gostovanje kod skromne ekipe Petrijevaca. Da je domaći sastav u problemima, bilo je vidljivo i prije početka utakmice, jer je u zapisnik utakmice upisano samo devet igračica. Kvalitetniji sastav Linica od samog početka utakmice ostvarilo je vodstvo, a jedina nepoznanica bila je s kojom razlikom će utakmica završiti. Opušteno i u igri koliko je trebalo, lako je ostvareno +8 pogodaka prednosti u prvom dijelu i +15 na kraju utakmice.

– Pomalo sam se pribojavao gostovanja u Petrijevcima jer je riječ o iskusnoj ekipi a koja se prošle sezone nalazila u vrhu tablice. Da je domaćin u problemima, vidjelo se već u samom zagrijavanju jer je na parket izašlo tek 9 igračica. Respekt i bojazan bili su neopravdani, a što je pokazala i sama utakmica u kojoj smo od početka dominirali i bez prevelikog truda ostvarili uvjerljivu pobjedu – rekao je trener Branko Krajačić.

20. KOLO 2. HRL SJEVER ZA ŽENE

PETRIJEVCI – PODRAVKA  LINO  25:40 (12:20)

PETRIJEVCI – Nastavno sportska dvorana. Gledatelja: 150. Suci: Saša Cesar i Ivica Šiško (oba Osijek). Nadzornik HRS-a: Bruno Androš (Osijek).

PETRIJEVCI: Koški, Antolović 8, Iv.Ivanković, Tabak 1, In.Ivanković 6(1), Pelivanović 5(5), Zelić 4, Lučenčić, Crnobrnja 1. TRENER: Tihomir Koški.

PODRAVKA  LINO: Krmpotić )14+3), Mikolčić 4, Tvorić 5(3), Pejak, Božić 3, Polančec, Zagorščak 5, L. Kalaus 4, D. Kalaus 5, Dušak 1, Maljak 4, M. Oremović 1, A. Oremović 4, Široki 4. TRENER: Branko Krajačić.

SEDMERCI: Petrijevci  9(6), Podravka Lino 3(3).

ISKLJUČENJA: Petrijevci 4 minute (Iv. Ivanković i Pelivanović), Podravka Lino 12 minuta (Zagorščak i L. Kalaus 2+2, Mikolčić i Maljak po 2).