Budućnost- Podravka Vegeta, studeni 2014. // ArhivaPodravka Vegeta u srijedu 7. siječnja u 19 sati putuje autobusom u Crnu Goru. U nedjelju 11. siječnja u 19,30 sati u Kokotima pokraj Podgorice igra službenu utakmicu 2. turnira Regionalne lige s Danilovgradom, a u ponedeljak 12. siječnja u Podgorici s Budućnosti. Danilovgrad i Budućnost igraju u utorak 13. siječnja.

Za 9. i 10 siječnja, petak i subotu, predviđeni su zajednički treninzi s Budućnosti. Podravka Vegeta imat će i trening u četvrtak. Iz Podgorice Koprivničanke u utorak 13. siječnja putuju u Metković, gdje će imati i trening, a u srijedu u Pločama s početkom u 19 sati igraju unaprijed utakmicu 14. kola 1. HRL s Dalmatinkom.

KRISTINA ELEZ KAPETANICA

Na ovo sedmodnevno putovanje trener Goran Mrđen vodi 15 igračica. To su Jukić, Kapitanović, Milenković, S. Šenvald, Džono, Čović, Nemaškalo, Oremović, Maljak, Nikšić, Elez, Trifunović, Vidak, Živković i Dragišić. Ekipa se neće popunjavati, jer Iva Papac i Ivona Mrđen imaju obaveza u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske, koja se okuplja u srijedu 7. siječnja, a 9. i 10 siječnja odigrat će dvije utakmice s reprezentacijom Slovenije.

Kako će Miranda Tatari biti dulje vrijeme na oporavku, ulogu kapetanice ekipe preuzela je Kristina Elez, koja će biti veza između trenera i ekipe.

Koprivničani će prvu ovogodišnju utakmicu moći gledati u subotu 17. siječnja, kada će se u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici na 3. turniru Regionalne lige u 18 sati sastati Podravka Vegeta i skopski Metalurg.

U nedjelju u 10 sati sastaju se ljubljanski Krim Mercator i Metalurg, a u 18 sati Podravka Vegeta i Krim Mercator.

Regionalna liga u siječnju će imati i 4. turnir 23. i 24. siječnja u Skoplju, ali bez sudjelovanja Podravke Vegete. Tamo će igrati međusobno Metalurg, Danilovgrad, Krim M ercator i Budućnost.