Rukometašice Podravka Vegete u novoj godini kreću u nove europske i domaće izazove. Prvo je na rasporedu onaj europski i to utakmica 9. kola DELO Lige prvakinja na domaćem terenu protiv Borussie Dortmund. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 9. siječnja s početkom u 14.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo. Konferencija za medije zakazana je za petak u 12.30 sati, a prisustvovat će joj trener Goran Mrđen te igračice Sara Šenvald i Korina Karlovčan.

Ekipa je još danas na mini-pripremama u Siofoku gdje odrađuju zajedničke treninge s domaćinom i koje će zaključiti današnjom utakmicom u 16.30 sati.

Uoči one nedjeljne koju ekipa već iščekuje i za koju se pripremaju nekoliko je riječi za klupske stranice rekao trener Goran Mrđen.

Sigurno je da je Svjetsko prvenstvo ostavilo traga, a kod nas posebno na Larissi koja ima ozbiljnu povredu ramena. Malo preslagujemo sustav igre kako u napadu tako i u obrani, ali dobra je stvar što nam se vraća Dejana. Još uvijek smo na pripremama u Siofoku gdje ćemo ukupno odraditi pet zajedničkih treninga i utakmicu s domaćinom kojem ovom prilikom zahvaljujemo na gostoprimstvu te vjerujem da će ovaj mini ciklus zasigurno biti od velikog značenja za nastavak europske sezone, ali i domaćeg prvenstva. 

Kratko se iz Siofoka za klupske stranice javila i Bianca Maria Bazaliu.

Atmosfera je dobra, treniramo i pripremamo se i iako znamo da nas čeka teška utakmica, a s vremenom će sigurno sve doći na svoje mjesto i mi želimo i dat ćemo sve od sebe da na terenu sve funkcionira – kratko je rekla Bianca Maria Bazaliu. 

Priprema se i malo iznenađenje za one najsretnije, najspretnije i najbrže navijače. Na ulazu u dvoranu dijelit će se kalendari prve ekipe za novu kalendarsku godinu i prvih pedeset koji dođu moći će ih odmah preuzeti. Nakon zagrijavanja cure će u publiku baciti i dresove s autogramima te navijačke šalove koji će zasigurno razveseliti neke od navijača. Više nego ikada potrebno je da dobro naoštrite glasnice i budete podrška ekipi da s puno pozitivne energije i vaše podrške zakorače prema novim izazovima.

Izabrat ćemo jednog najkreativnijeg navijača, navijačicu koji također može osvojiti atraktivnu nagradu. Nema posebnog pravila, dajemo vam priliku da mašta učini svoje, ali možete oslikati svoje lice klupskim bojama, napraviti neki zanimljiv plakat, odjenuti dres ili neku drugu kreativnu i zanimljivu navijačku kombinaciju, a pobjednika ćemo objaviti na službenoj facebook stranici, web stranici i instagramu najkasnije 10. 1.2022.

Besplatne ulaznice će biti dostupne u Pivnici Kraluš, Caffe baru Laganini te u klupskim prostorijama od petka. Moći će se podići i uoči utakmice uz ponovno ograničenja broja navijača u dvorani kojih i dalje može biti ukupno 400 u zatvorenom prostoru. Maske u dvorani su obavezne kao i važeće covid potvrde koje je potrebno uz osobni dokument pokazati na ulazu u dvoranu koji će ponovno biti kroz glavni ulaz u Gimnaziju. Prijenos će biti na 1.programu Arena Sport televizije.