U posljednjem kolu su mlade rukometašice Podravke U11 pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević u Čakovcu upisale pobjedu i remi. Bilo je to sasvim dovoljno za drugo mjesto na tablici i plasman na Završnicu Prvenstva Hrvatske u Poreč gdje će djevojčice pokušati doći do najboljeg plasmana među najboljim ekipama u Hrvatskoj. Trenerica Zečević dala je kratak osvrt na jučerašnju utakmicu. 

Posljednje kolo u 1HRL- U11 za našu regiju odigrano je jučer u Čakovcu. U utakmici sa Zrinskim podijeli smo bodove, rezultat je realan,  iako smo bili nešto bliži pobjedi obzirom da smo izjednačujući gol primili u njihovom zadnjem napadu. Rezultat utakmice s Prelogom od početka se kretao u našu korist i samo se povećavao što se utakmica bližila kraju – rekla je trenerica Zečević. 

Najraspoloženija u obje utakmice bila je Iva Kljajić koja je, ovaj puta uz Magdalenu Rašić, proglašena i najkorisnijom igračicom, a kojima ovim putem čestitamo na proglašenju. 

Osvojeni bodovi samo su potvrdili osvajanje drugog mjesta u Ligi i siguran plasman na Završnicu PH. U 26 odigranih utakmica ostvarene su  22 pobjede, 1 neriješen rezultat i 3 poraza s gol razlikom 490:254.

To nam daje za pravo nadati se dobrom rezultatu na Završnici koja uskoro slijedi u Poreču (27.5.-31.5.) Do tog vremena preostaje nam odigravanje još četiri utakmice u MŽL i prijateljskog turnira u Virovitici što ćemo iskoristiti za glancanje forme i uigravanje pojedinih taktičkih elemenata – zaključila je trenerica Đurđica Zečević. 

Sastav : Rašić 4, Jembrek 3, Šomoci 6, Varga 6, Kljajić 13, Gložinić 1, Tišljarić, Kolar Cvetanović,Maksimović 8, Dimić Arambašić, Matijaško, Štefanec, Polančec, Posavec, Šisl

Čestitke našim djevojkama i trenerici na plasmanu, želimo im uspješan završetak sezone i najbolji mogući rezultat na državnom prvenstvu.