Nakon tri uvjerljive pobjede na gostovanju u Slatini gdje je se odigralo 9. kolo 1.HRL U11. Trenerica Đurđica Zečević može biti zadovoljna svojim djevojčicama koje sada drže prvo mjesto u 1.HRL U11 i imaju otvoren put prema Završnici Prvenstva Hrvatske. Ima još dosta do toga, ali trenerica može mirno u nastavak prvenstva nakon prikazanih igara.

Iako je još mnogo bodova u igri ,dosadašnji rezultati nam daju za pravo nadati se plasmanu koji vodi na Završnicu PH što nam je zacrtani iako ne i ultimativni cilj. Da iz svake utakmice izlazimo sve bolji pokazalo se i u subotu. Pobijedivši sva tri protivnika bez većih teškoća i s velikom razlikom to i potvrđujemo. Igračice sve kvalitetnije prihvaćaju i na terenu provode ono što se radi  na treninzima, akcije u napadu su tečnije a u obrani je, uz bolju pokretljivost, podignut nivo agresivnosti i čvrstoće. Zadovoljna sam pristupom igri svih svojih igračica a posebno veseli napredak golmanica Dimić Arambašić i Štefanec, koje su uz Ivu Kljajić proglašane najkorisnijim  igračicama – rekla je trenerica Zečević. 

Rezultati: Podravka – Zrinski 17:9

Podravka – Prelog  22:11

Podravka – Slatina  22:4

Sastav (golovi zbrojeni): Rašić 4, Jembrek 1, Šomoci 10, Varga 7, Kljajić 18, Gložinić 6, Cvetanović 3, Maksimović 6, Dimić Arambašić, Šisl, Radanović 2, Matijaško 4, Štefanec, Polančec, Posavec, Lončarić