Sada je i službeno, sve naše ekipe koje se ove godine natječu u 1.HRL za mlađe dobne kategorije plasirale su se na državnu završnicu. Važne utakmice u nedjelju je igrala i RK Podravka U13 pod vodstvom trenerice Snježane Petike.
Uvjerljiva pobjeda protiv Garešnice i poraz od Novske za sam kraj natjecateljskog dijela u 1.HRL U13 bili su dovoljni za plasman na završnicu u Poreču. Trenerica je dala i svoj komentar nakon današnjih utakmica. Svoj komentar posljednjih utakmica u natjecateljskoj sezoni, a uoči završnice dala je trenerica Snježana Petika.
Dobro smo počele protiv Novske pa su nam se zaredale neke promašene šanse, ali i loše reakcije golmanica na šuteve igračica Novske. Nismo se držali dogovora i nismo znali iskoristiti prednost svježine igračica koje sam uvela u drugom poluvremenu kako bi nastavili držati visoki tempo koji Novska nije više mogla pratiti. Mi nažalost nismo dizali tempo nego smo pokušavali rješavati završetak napada šutom s velikih udaljenosti i gađanjem protivničke golmanice. U utakmici s Garešnicom sve igračice su dobile šansu i rezultat nije dolazio u pitanje. Čestitam curama na plasmanu na državno prvenstvo jer je bila zaista teška borba do zadnjeg kola – rekla je Snježana Petika. 
Najkorisnijim igračica u ove dvije utakmice proglašene su Martina Kovačević i Lucija Topalović, a mi čestitamo našim djevojkama i trenerici Snježani Petiki na plasmanu te pojedinkama na nagradama.
Rezultati:
Novska vs Podravka 21:16
Podravka vs Garešnica 25:8
Zahvalili bi se i gospođi Marini Džinić, majci naše igračice koja nam je kroz cijelu sezonu dostavljala foto i video materijal s utakmica.