Podravka U15 u nedjelju je na domaćem terenu odigrala dvije utakmice u sklopu 1.HRL U15. Trener Antonio Pranjić nije mogao računati na Anteu Jelović, Emu Šajković i Luciju Marijanović.
U prvoj utakmici protiv ekipe Đurđevca uvjerljivo su slavile naše rukometašice rezultatom 12:33. Najefikasnije u našim redovima bile su Laura Liščak sa 6, Ana Adžaga s i Katja Gregurić sa 5 te Katja Napan i Vanessa Lengelić sa 4 postignuta pogotka. Vratarke su bile odlične na vratima. Nika Galinec je skupila 6 obrana, a Tara Galić 7. Za najkorisniju igračicu utakmice proglašena je vratarka Tara Galić.
U drugoj utakmici protiv ekipe Radnika naše mlade rukometašice pobijedile su rezultatom 38:20. Najefikasnije igračice u našim redovima bile su Katja Napan sa 7, Tena Jurlina i Ana Adžaga sa 6 te Anja Milivojević s 4 postignuta pogotka. Vratarke su i u ovoj utakmici bile odlične. Lora Tetec je skupila 7 obrana, a Nika Galinec 8. Za najkorisniju igračicu proglašena je vratarka Nika Galinec.

Ovim pobjedama naša ekipa je nastavila sjajan niz u 1.HRL U15. Dvije utakmice prije kraja regularnog dijela natjecanja naše rukometašice su vodeće na tablici sa stopostotnim učinkom. Posljednje kolo na rasporedu je nakon Uskrsa u Novskoj.

Rezultati i tablica 2.HRL Sjever: https://hrs.hr/natjecanje/?natjecanje=980

Igrali smo odličnu obranu cijelo vrijeme koja nam je, uz sve tri raspoložene vratarke danas, omogućila puno golova iz polukontre i kontre. U napadu je lijepo funkcionirala suradnja s pivotom. Bili smo koncentrirani u oba pravca, držali visoki intenzitet te smo zasluženo došli do uvjerljivih pobjeda. Čestitam našim curama na današnjoj izvedbi i na nastavku pobjedničkog niza – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Đurđevac – Podravka 12:33 (7:17)

Igrale su: Galinec (6), Galić (6+1); Milivojević, Jakupanec 3, Horvat 1, Jurlina 3(2), Hajdinjak 1, Napan 4(3), Adžaga 5(2), Ferčec, Radiček 1, Markota, Liščak 6(3), Lengelić 4, Banfić, Gregurić 5. Trener: Antonio Pranjić

Podravka – Radnik 38:20 (18:10)

Igrale su: Galinec (7+1), Tetec (6+1); Milivojević 4, Jakupanec 2, Horvat 3, Jurlina 6(1), Hajdinjak 1, Napan 7(2), Adžaga 6(2), Ferčec, Radiček 1, Markota 1, Liščak 3, Lengelić 2, Banfić, Gregurić 2. Trener: Antonio Pranjić